Секретен доклад на ЦРУ разкри мръсната схема: БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ФАЛИРАЛИ КТБ за да Скрият Следите си от НАРКО-ТЪРГОВИЯТА С ИДИЛ! Ето кой ги издаде! Виж Тук:

Секретен доклад на ЦРУ изтече в българските медии и в него истината за фалита на КТБ се преобръща на 180 градуса.

Според събраните от американската секретна служба данни умишленото фалиране на КТБ е плод на гнусен заговор на Делян Пеевски и Бойко Борисов срещу банкера Цветан Василев. Според същия доклад Борисов и Пеевски били замесени и в крупна контрабандна схема, в която освен действащият тогава министър-председател на България са участвали и няколко висши функционери от ДПС.

ЦРУ са засекли парични преводи от мръсни сделки за милиарди долари от контрабанден износ на българско оръжие и наркотици, предназначени за Ислямска държава. Паричните потоци минавали от Сирия през Турция към България, а част от тях се изпирали в КТБ, за да станат редовни и да не пада и сянка на съмнение относно легитимния им произход. Според разследването на американците ДПС е действало като етническа криминална организация, която била в пряка връзка с турски наркотрафиканти, хора от турските специални служби МИТ и тартори на терористични клетки.

От България в схемата били не само ДПС, но и хора от правителството и парламента.
Въпросният документ осветява и още една любопитна подробност: Бившият шеф на БНБ Иван Искров е работел и като информатор на американското разузнаване. Той издал на ЦРУ, че в офиса на една от родните партии се е провела среща между него, Пеевски, Йордан Цонев, бившият шеф на НСО Ангел Александров, зам.-главнят прокурор Борислав Сарафов и Бисер Лазов- изпълнителен директор на КТБ. Това било потвърдено и от бившия министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

 

Според доклада на Иван Искров до ЦРУ, именно на въпросната тайна среща е взето решение да се организира фалирането на КТБ, за да се заметат нарко следите.

По идея на Пеевски за фалита трябвало да бъде набеден Цветан Василев и службите изманипулирали и насочили разследването в тази посока. През банката (КТБ) минали миларди долари от сделки с терористите – главорези от ИДИЛ, главно от търговия с оръжия и наркотици. Това трябвало да се скрие, като финансовата институция се срине, а всички негативи паднат на гърба на Цветан Василев.

Третата част от доклада на ЦРУ е също доста интересна: Според нея бившият мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев е привлечен като обвиняем, но кой знае защо никой не може да го докара в България за разпит. И въпреки, че е издадена европейска заповед за задържането му, а той открито живее в хотел в Сърбия, до ден днешен не се предприемат никакви сериозни мерки да бъде докаран у нас.

От своя страна Василев потърсил контакт с ЦРУ и разказал всичко, което знае за източването на банката и схемите, които са се разиграли докато той е бил нейн собственик.

И като връх на сладоледа в доклада се замесва и името на Цветан Цветанов. Мистър 6 апартамента също се оказва, бил доверен човек на ЦРУ. Цветанов издал на разузнавателната служба, че ликвидирането на банката е станало, за да бъдат облагодетелствани политически и бизнес кръгове в България. В своя донос той пък твърди, че премиерът Бойко Борисов и Делян Пеевски са спретнали заговор-завера срещу Цветан Василев, като за целта са изфабрикували много „доказателства“ за слаб контрол от страна на Василев върху банката, достатъчни да го вкарат в затвора. А целта на Борисов и Пеевски била да придобият активи и имоти на банката след нейното затваряне, както и да заличат всички следи, водещи до самите тях, пише в доклада.

В България отдавна се знае, че Борисов дърпа конците на мафията и по-специално на търговията с амфетамини. Но докладът на ЦРУ остана само в няколко сайта и върху него бе наложена жестока цензура.

Никой не го преписа, никой не посмя да цитира дори ред от този исторически документ, описващ гротесната действителност в съвременна България.

Никой не коментира дори любопитния факт, че малко преди изборите Цветанов се опитва да застане начело на ГЕРБ, предавайки Борисов на американците.

Никой не гъкна, че ни управляват мафиоти и ченгета, а всеки втори управник на родината ни тича на доклад в американското посолство. А самото ЦРУ назначава на ключови държавни постове у нас единствено хора, които може да държи и контролира с тежки компромати.

Никой вложител в КТБ не подири сметка от мошениците във властта за изгубените си пари и за стреса, на който е бил подложен. И никой не попита как така от държавния бюджет бяха дадени три милиарда лева да се покрият дълговете на банката.

Мъртва тишина цари по въпроса с взривоопасния доклад.

А народът си въобразява, че имаме медии и разследваща журналистика.

Всъщност имаме гербаджийска мафия, облечена във власт, яхнала медиите и ръсеща поръчкови лъжи всеки ден.

А днес вместо за шокиращата развръзка на скандала с КТБ и бившия премиер-мафиот Борисов, новина № 1 за медиите ни е заглавието: „Герб дава газ пред БСП за изборите“. Като въпросната „газ“ се изразява в е един процент преднина пред „Столетницата“, очевидно подарен от гербаджийските подлоги „Алфа Рисърч“…

На такава държава като нашата, с такива продажни политици и журналисти, и с толкова видиотен народ…

нито ЦРУ, нито КГБ, а и МОСАД и МИ-6 да се напънат, не могат да ни помогнат! Skandalno.net

ЦЕЛИЯ ДОКУМЕНТ НА ЦРУ С ГРИФ „TOP SECRET“ ВИЖТЕ ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Бухаахахахахах. И как така секретен документ на ЦРУ излиза в БГ. Супер смешни сте!

    • Колко секретни документа изтекоха досега и кво – НИЩО!!!
      Тиквата е замесен в почти всичките, но никой не му търси сметка от страх за живота си!
      Тиквата е престъпник и трябва да бъде съден и разстрелян!

    • Хахаха, разбира се, че ще изтече тук… Какви смешници са само! Другият път като измислят подобни документи, моля ползвайте преводачи. Нека някой американец да ми обясни какво е IDIL….. Поне си направете труда да проверите в Интернет…. Тъпанари. Няма да чета този тъп сайт повече.

  2. Защо си анонимен бе идиот,щом пишеш такава статия!Защото те е шубе,нали?Вие само с лъжи и интриги нищо друго не знаете!Да си е*еш п*тката майчина,лелина,какина и целият ти род!Ай сиктир бе олигофрен безмозъчн!Калмук ти с калмук!

    • Ник-чо, тролче скапано. Ти не видя ли че има документи? Или си неграмотно идиотче и не можеш да четеш. Следващия път като тролиш, се подготви по-добре. Акоавтора си беше турил условни име и фамилия, ти по-добре ли щеше да се почувстваш, бе боклук. А инак не се притеснявай- който иска да намери автора на статията, много бързо ще го издири. А ти Ник ходи се застреляй най-добре щот си пълен нещастник, платен соросоиден трол насран такъв.

  3. Най-смешното е, че това което е „СЕКРЕТ“ за ЦРУ си е от известно по-известно за всеки нормален българин!

  4. ИДИОТИЗИРАН НАРОД МЪЖЕ ПУТЕШНИЦИ НЯМАШЕ ДО СЕГА ЕДИН СМЕЛ МЪЖ ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ТОВА РОБСТВО НЯМА ПИСТОЛЕТИ НЯМА ОТРОВА

  5. 1.Когато „изтече“ секретен доклад, задължително трябва да се провери не ли това дезинформационно мероприятие на заинтерисована специална служба!
    2.Когато наше производство гранатомет се взриви в ръцете на „американец“, бе поставено началото на износа на българска спец продукция за ИДИЛ!
    3.Едно от цитираните лица наистина е действащ агент и такъв ще си остане защото не може да бъде обаятелен и по скоро отблъсква хората!
    4.Друго от цитираните лица наистина бе агент, като последните две години бе на пряко ръководство при посланика!
    Мога да продължавам с точките, но не ми е интересно в нета!

  6. Някъде в началото на второто десетилетие на този век 2010 плюс, ВМЗ-Сопот беше пред фалит: нередовно плащане на заплати, съкращаване на работници, залежала продукция. Изведнъж завода се съвзе и престанаха да говорят за неговия фалит. Какво се оказа? Оказа се, че завода, не без разрешение на правителството, разбира се, започна да изнася продукцията си за терористите на ИДИЛ. Показаха по телевизията от места освободени от сирийската армия, пленени складове за оръжия на ИДИЛ на сандъците на които ясно личеше ВМЗ-Сопот. Имам пълни основания да вярвам на изнесеното в статията.

  7. България е единствената държава в която банка потъва от днес за утре и няманищо разкрито. Ясно е, че случая има много общо с ръководните ни кадри от Псевдополитиката. Парадоккса е твърде злободневен, щот преди си правеха труда чрез някаква макар и тъпа гимнастика да ти отвличат вниманието или да изконспирират някак си далаверата, а сега сме във фаза най-откровенно те зариват с прозрачните си лъжи и тъпите си оправданияче на народеца му се завива свят. Динамиката за разграбване на горката ни родина е толкова скоростна, че предричам скорошно вазиране на проклетите ни „държавници“. Обаче ще им обясня едно и да не го забравят, даже да избягат на друга планета не могат да идат, За туй да помнят светът е малък И СМЕТКИТЕ СЕ ПЛАЩАТ И ЩЕ СЕ ПЛАТЯТ!!!!!!!

  8. -Където има „уфтси“,идват и „ву(л)ци“,бе, повече от половината сте ссср-копеУета и Изчадията им:тъпи,страхливи
    и трябва…да изпукате – до един !!!
    -Другите НАРОДИ СЕ БОРЯТ,вие…пишете,продажно и страхливо пУеме!!!

  9. Американците откриват Америка. Още когато Будата беше назначен за главен секретар на МВР всички знаеха за него че е: мутра, рекетьор, бандит, наркотрафикант и т.н.

  10. Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки. Това заяви прездидентът Румен Радев в отговор на думи на Бойко Борисов от вчера. В момента се отклонява вниманието от най-големия въпрос, а той е един: дали снимките са постановка, дали записът е монтаж. Това е въпросът. Снимката със спящия човек е най-тревожна за мен, такова нахлуване в личното пространство на министър-председателя не е допустимо. В ход е служебна проверка, каза още президентът.


    КОПИ:

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ, ЗАПЛАШВАН ОТ ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ ПО ИНТЕРНЕТ – 2002

  11. Изглажда с тази статия „Скандално“ цели да опровдае по някакън Цветан Василев. За мене и тай е престъпник. Той знаел от къде идват парите и знаел че ги пере.

  12. АВТОМАТ КАЛАШНИКОВ И ДА СИ ТРЪГВАТ КАТО ЧАУШЕСКУ ВСИЧКИ МАФИОТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ОТ ГЕРБ И ДПС ЗАЕДНО С СВИНЕТЕ ЦАЦАРОВ И КАСКЕТ ГЕШЕВ

  13. Добре претоплена стара манджа! Тази история е много стара и е за заблуда на масовия читател!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *