Свирепа Цензура! ГЕРБ Изтриха и ФБ страницата на публициста Елена Гунчева!

След миналогодишния погром срещу опозиционната журналистика в интернет, в началото на тази година Властта на Борисов отново приложи зверска преса срещу инакомислещите независими публицисти в България. Припомняме, че миналата година пълчища тролове и админи на ГЕРБ чрез масирани доклади и доноси изтриха двата ФБ профила на Кеворк Кеворкян, профил и страница на Явор Дачков, профила с хиляди последователи на Велизар Енчев, над 100 профила и 17 страници на изявения опозиционен издател Стефан Пройнов, притежател на десетки информационни сайтове, 4 профила и 1 страница на нашия сайт Skandalno.net и още, и още…

Острото публицистично перо на адв. Елена Гунчева стряска съня на крадливата управленска пасмина ГЕРБ

Днес по познатата ченгеджийска схема герберски тролове срутиха и изтриха завинаги и страницата на едно от най- остро критичните към властта на Борисов журналистически пера- адв. Елена Гунчева. Ето как Гунчева коментира подлата атака с вледеняващ дъх на цензура в личния си профил:

„Както всички вече разбрахте, страницата ми „Шести септември – страница на Елена Гунчева“, беше изтрита от Фейсбук. Гербавите са в див възторг. Но да ги попитам – на всички ли ще затворите устата? Всички ли ще заплашите? Всички ли ще арестувате? Всички знаем, че на територията на България, ФБ се контролира от хора на правителството. ГЕРБ се опитват да контролират всичко. Но какво да правят с нас, останалите мислещи, разбиращи, образовани и недоволни българи?

Недоволството в социалните мрежи расте. Язовирите са източени, вода няма – не заради природно бедствие, а заради вашата алчност и некадърност, гербави посредственици. Само дебилите са доволни от вашето управление. А те стават все повече. Пръстче да им покаже Бойко Борисов, и се радват. Без да се оглеждат наоколо. Борисов говори за инвеститорите, но защо не каже защо в просперираща България всяка година минимум 35 000 млади хора напускат държавата? Защо вече повече от половината българско население е застаряло? Защо всяко второ дете тук не е българче? Защо държавата поощрява една пасмина да нарушава законите, да ражда на по 11-12 годишна възраст, без да подхваща работа? А една българка да има по 1-2 деца и да издържа десетте чавета на някоя друга, малцинствена, която отказва да работи и никога няма да го направи?

Докога ще търпим да ни варят като жаби? Докога ще допускаме властта на мафиота Борисов да ни заплашва и притиска? Докога ще търпим?“, изригна адв. Елена Гунчева в личния си профил.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Към казаното от колегата Гунчева, ние от Скандално.нет можем да добавим единствено, че изтриването на профили е една съвсем лека мярка и едва първа стъпка от поредицата предупреждения на властта, които на Гунчева тепърва й предстои да изпита. Следващата стъпка ще е да й пратят ГДБОП, Комисия за защита на личните данни, ще я навестят едни господа, които ще я разследват за евентуално чуждестранно (руско) финансиране… и за капак – ще я навести НАП. И всяка от тези институции ще я тормози административно с месеци, ще я „разследва“ и разпъва на кръст уж за изясняване на някакви скалъпени и абсурдни обстоятелства… С едничката цел да я репресира и тормози. Това ни се случи на нас, журналистите от Скандално.нет, случи се и на половината ни колеги и съидейници. Така че… Гунчева, чест и почитания, добре дошла в отбора на гордите. А останалите да се замислят: Ако ГЕРБ все още не ги е репресирал, то значи, че или не са достатъчно активни, или не са честни към политическата си съвест. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Хи хи хи… споко Ленче, така е в най-тъмното, скоро ще съмне ;)

    И сайта „Свободно слово“ излиза като зловреден, но аз не се притеснявам :D

    Който ви е казал, че лесно ще се отървем – няма, но му се вижда края! ;)

  2. „Герберите“, презряна измет, имат 5 секунди живот. След това за тях настъпва Страшният съд, защото са хора и тако и вако. Никой не харесва амеби. Чел съм писанията на Елена Гунчева, умна жена с остър език и кристална съвест. Ако някому това не харесва, значи е гузен и мръсен.

  3. Не знам. Почти с всико казано от Елена Гунчева и коментариите на „Скандално“ съм съгласен, но не мога да проумея само едно. Каква е тази омраза към ромите. Когато хората се преследват заради цвета на кожата се нарича расизъм, в което много се престарава уж най-демократична страна в света – САЩ Когато се преследва определена нация юдеи – се нарича антисемитизъм. А как да наричаме набедяването за всичко лощо станало у нас през годините на прехода циганите? Най-лесно е да измиеш ръцете си със циганите. Не, че не съм се патил от тях. С това антициганско говорене, забележете на всички нива отгоре до долу, ние създаваме прецедент. Ще почнат да ни сочат с пръст заради нашето антициганско мракобесие.

    • Иванов,в България никога не са били преследвани хора,заради цвета им или националността им,ние сме си спасили и евреите и циганите,с риск за държавата и наелението ни през ВСВ,когато ги преследваха,просто ромите произвеждат масово престъпност,ама нистина масова необуздана престъпност,която не се наказва и затова населението вече е вдигнало ръце от тях и хората са негативно настроени към тях.

  4. Здравейте, уважаема г-жи/да
    Напоследк се случиха хубави неща в Чистота Искър благодарение на Вас. Ние бихме искали да се обърнем към Вас онтово с молба за съдействие.
    1. Както по-рано Ви бяхме уведомили, има служители в Чистота Искър, които са поставени от Кристина Петкова. Тя ги назначи, когато стана заместник управител. Това са прословутите нейни роднини в лицата на Бранимир Панталеев – ръководител сектор Сервиз и сервизна поддръжка, Траян Митрев – снабдител и Владимир Стойнев – шофьор.
    Бранимир Панталеев от както е началник сервиз всички машини собственост на Чистота Искър са в укаяно състояние, и най вече тези на депо Д. Богров. Взимат се фактури за нови части за ремонт, но не се влагат защото старите се ремонтират или се слагат втора употреба, които са в пъти по-евтини. Също така се взимат фактури за части, но въобще не се слагат на машините. Също така много гуми са се закупили, а не са сменени. Този човек е много безотговорен. Това води до ощетяване на фирмата. Ето по този начин се изкарват пари за мерцедес.
    Траян Митрев е снабдител в Чистота Искър. Той получава непрекъснато служебни аванси, с които пазарува в брой. По този начин няма как да се хване дали е надписана сумата или не. В случаите когато се налага изработването на части или детайли за машините от стругари няма как да се разбере действително колко струва тази услуга. Колкото каже Траян, толкова се плаща. Той също си купи нова кола.
    Владимир Стойнев е шофьор на депо Д. Богров. Той е един изключително мързелив работник и вечно е недоволен.
    Цялото ръководство е възмутено от тяхната наглост и безочие, включително и г-н Пейков. Вдигнали са ръце от тях. Единственото за тях е да грабнат по един служебен автомобил и да си вършат лични работи.
    2. Наета техника под наем на депо Долни Богров. До скоро наети багери от РВП Илиенци и Райстрой изграждаха дигите на депата с цена за машиносмяна струваща 400 лв. От началото на лятото РВП Илиенци вкараха по-голям багер на Суходол и съответни по-скъпо струващ /1 МСМ е 1000 – 1200 лв./, с цел да се източват пари от предприятието. По късно този багер беше преместен на депо Д. Богров. Няма нужда от такава машина на депото. Работата може да се извършва с по-малък багер както до сега. Освен това на Д. Богров има още един багер нает от РВП Илиенци и валяк.
    С наетите машини от Растрой схемата е същата. Бутачката на Райстрой работи в момента на Д.Богров. Тя беше наета, защото машините на Чистота Искър бяха счупени. След като се отремонтираха няма нужда от тази бутачка, но тя все още работи за да източва пари.
    Успяхме да махнем машините на Дубрава, но РВП и Райстрой продължават.
    Също така по наше наблюдение е, че Б. Панталеев нарочно бави и не извършва ремонтите на машините собственост на Чистота Искър, за да имат оправдание за наемането на външни такива, какъвто е случая на Д. Богров.
    Друго което се случва на Д. Богров и твърдим, че е така, е охраната е в схема за изнасяне вечерно време на гориво от машинистите. Главния тартор е Димитър Димитров – машинист и Васил Павлов – началник смяна.
    Ние служителите на Чистота Искър се възмущаваме от начина по който се източва предприятието. За това Чистота Искър няма да бъде печелившо.
    Г-жи игоспода нима тези неща не ги знаете. Трябва да вземете спешни мерки, в противен случай ще организираме и подадем информацията до медиите, политически партии и прокуратурата. Всичко това ще бъде подплатено с документи и доказателства.

    От служителите на Чистота Искър

  5. Крайно време е някой да ти спре тъпите и неграмотни глупости, с които на никого не помагаш по никакъв начин! А каруцарския си и мутренски език с който си служиш, по нищо не те отличава от тиквата Боко, уважаема не реализирала се и изпаднала адвокатке!Махленска, недодялана драскачка с мутра на проститутка, тръгнала срещу Бойко…. Каква пародия само!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *