Светослава Рудолф се похвали: Спечелих окончателно делото срещу Тадаръков!

Светослава ТадаръковаСветослава Рудолф се изфука, че е спечелила делото срещу бившия си мъж Тадаръков.

Спечелих и на трета инстанция! Не е вярно, че  във Върховния касационен съд съдиите  са подкупни. Аз им вярвах докрай и те отсъдеха правилно и в моя полза. Преди седмица излезе окончателното решение и то е, че ме оставят да  живея в жилището, което е  близко до децата ми.

Никой никъде не посочи моя вина за развода и подялбата на имуществото. Никой вече не може да твърди,  че съм имала любовници и съм слагала рога на бившия си. Всичко вече приключи и съм щастлива, че съм до децата си!

 Голямата ми дъщеря вече е над  18 години и не беше предмет на съдебния спор. Малката е само  на 16. Нямаше никакъв смисъл пак да ги разкарват до България, да ги подлагат на разпит каква майка съм кого обичат, при кого искат да живеят. Фактът, че сега съм до тях, ме е напълно достатъчен. Борих се, защото ми беше важно да не съм изолирана, да не живея в друг квартал и да не мога да ги виждам през ваканциите.  И  успях да го постигна“,  радва се Светослава.

Точно по Коледа тя получи заповед да напусне жилището си, което е долепено до това на Тадаръков и всъщност е част от неговия апартамент, но разделен на две. Щяха да я извеждат със съдия-изпълнител, но тя вдигна много шум и позорното изгонване й се размина.

Светослава има още няколко лично нейни жилища в София, но упорито живее в това под предлог, че иска да е до децата. Дъщерите й обаче учат в чужбина и се връщат в България само за ваканциите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *