Сашо Майонезата: Имам толкова много пари, че ще умра богат!

Сашо МайонезатаИмам много пари и само 11 процента от доходите ми идват от „Олинеза“, каза Александър Найденов, който доскоро бягаше като от чума от медиите, а сега си счупва краката да дава интервюта.

Той се оплака, че само Министерството на отбраната му дължало 11 милиона за доставени продукти, дължат му и други фирми и затова тръгнал с охрана. Защото у нас не убиват длъжниците, а тези, на които им дължат пари, аргументира се той.

Найденов каза, че бизнесът в България ще продължава да замира поради лошия икономически климат и веднага след това поде любимата си тема за Елен Колева. Имах право да я следя, защото не беше спечелила доверието ми. Купих й апартамент, купих й кола, но сега поисках ключовете обратно. Не искам с моята кола да джитка по чужди мъже.

Това момиче не се научи на дисциплина и благодарност. Да, подслушвах й телефона и чувах какво говори. Тя си уговаряше срещи не само с мъже, но и с жени, размаха пръст Отелото. Може би аз не й стигах. Не бях достатъчно мъжествен, може би търси супермен?

А ти наистина ли се имаш за супермен, наитина ли имаш право да следиш другите – пишат онемели от шока слушатели. Защо не се погледнеш в огледалото – съветват го други. Трябва да си доволен, че една жена има сили да те гледа и да ти се усмихва. Която ти каже, че е влюбена в теб, да знаеш, че е в парите ти. А с пари не можеш да си купиш нито по-хубава физиономия, нито мъжественост на тези години – реже го ядосана феминистка.

От интервютата, които Олинезата дава личи, че май наистина ще влиза във ВИП Брадър да доочерни Елен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZUY5s23EFA0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *