Сашо Майонезата изгони Елен от театъра

Елен СашоДва дни преди откриването на официалния сезон на Народния театър актрисата Елен Колева е получила заповед за освобождаване от длъжност. Без много обяснения ръководството я е уволнило от трупата.

Сега съм свободен човек. Враговете ми празнуват, а аз чувствам как на мястото на крехките ми рамене израстват нови стоманени. Днес ме уволниха. Днес плача и чак утре ще усетя вкуса на свободата и ще ликувам. Защото няма нищо по-ценно от свободата, пише актрисата  в профила си във Фейсбук.

Колева беше назначена миналата година и колективът я прие добре. Изявите й на сцената също бяха добри. Само че зад гърба й непрекъснато се носеха приказки, че зад назначението й стои любовникът й Александър Найденов, който е в настоятелството на Народния и негов спонсор.

Съвсем логично сега зад уволнението й също да стои Сашо Майонезата, говорят всички в бранша. Побеснял за кой ли път и обвинявайки я в изневяра, той й взе последователно първо ключа от апартамента, после ключовете от колата, а накрая и работата й. При предишната им раздяла той заяви, че иска да я гледа как се гърчи в калта и да оцени неговите пари и добрия живот, който й дава. Пак под негово давление тя не беше взета в нито една трупа, докато не й предложиха да участва в „Денсинг старс“, където актрисата възкръсна като феникс от пепелта.

Сега отново Майонезата призна, че й е помогнал да си намери работа и роля, но не каза, че ще й вземе и тях.

Любопитно е докъде още може да стигне отмъстителността на изоставения мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZUY5s23EFA0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!ХАК И Е!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *