Сашка Сърчаджиева изригна: Защо се родих в тази скапана държава?

Алекс финалАлекс Сърчаджиева изригна във Фейсбук изнервено и сподели, че не се чувства добре в България.

„Аз не знам защо съм се родила в тая скапана държава“, пише гневно актрисата. Дъщерята на Пепа Николова от извънбрачната й връзка с Йосиф Сърчаджиев, е една от малкото родни звезди, които са успели да стоят настрани от звездоманията и да не кръжат като пеперудки във ВИП – кръговете.  Тя не тича на светски събития, за да блесне с нов тоалет, не се изцепва компетентно по всякакви въпроси и даже не пуска голи фотоси в нета, ако не броим няколко запивки с мъжа й Иван Ласкин.

Тези, които я познават отблизо, знаят, че  тя  се разкъсва между ангажиментите си и грижите за дъщеричката си София. А тези, които пък я знаят още по-отблизо, са сигурни, че в грижите й влиза и лентяят Ласкин, когото тя отглежда като малко дете и тича да го храни и да му прислужва, докато той си пие питието.  Самата Алекс от време на време участва  в различни социални акции и се опитва да помага на хората в беда, но нито има нахалството и безпардонността на Златка Димитрова, нито пък хъсът да направи нещо, в която да събере хиляди последователи.

„Съсипаха я тая държава! Съсипаха хората й! У нас всичко хубаво умира“, твърди актрисата в профила си и призовава: „Който може нека да бяга, защото тук бъдеще няма! Тук навсякъде нещата са като „Съдби на кръстопът!“

Никой не знае от какво беше продиктуван вопълът на Сашка. Заедно със съчувствието тя получи за него и не малко критики. Доста хора я попитаха защо не направи нещо, за да промени нещата. Защо й е на тази държава една хленчеща и пияна интелигенция. В цял свят умните и известните повеждат народа напред в борба за справедливост, само тук известните си скубят косите, бият се за хонорари и внимание, пият, трошат, а накрая хленчат безадресно и искат да напуснат, но на никого не му стиска да го направи.

Защото по-добре второкласен актьор тук, отколкото нещастен мияч на чинии в чубина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *