Руслан Мъйнов: Руските песни са безсмъртни, защото са топли и красиви

РусланЛюбимите ни руски песни са вечни като италианските канцонети и българския фолклор. Те са красиви, с хубави текстове и топли мелодии и затова ще имат вечен живот. Това каза  Руслан Мъйнов.

Точно във време, в което САЩ се опитват да наложат конфронтация и омраза между българския и руския народ, Мъйнов потегля на второ национално турне, за да изпее любимите си руски песни  „Очи чëрние“, „Поручик Галинцин“,   „Цигане любят“ и други, заради които публиката толкова много го обича

Той иска с изпълненията си да остави топли чувства и позитивна енергия сред своите почитатели, които неизменно идват на концертите му и стават на крака.

Не могат да бъдат скарани и да бъде насадена изкуствена омраза в два народа, които имат обща история и толкова близки култури, категоричен е бесарабският българин, който се превърна в любимец на публиката заради широката си душа и безспорния талант.

Той ще обиколи Русе, Хасково, Добрич, Бургас, Варна и ще занесе там хубавата руска песен. В Русе той отива за шести път

Голяма част от избраните градове се повтарят.  „Интересът е много голям. Хората искат да чуят руските песни, а някои от тях ще дойдат за втори път, защото им е е харесало“, разказа Руслан.

Той добави, че публиката е разнородна. В нея има както носталгично настроени към миналото и времената, когато са били млади хора, както и други, които много харесват и слушат новата руска музика, както и много деца. Остават доволни, защото тази музика е пълна с живот, топлина и емоции, категоричен е артистът.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *