Мария: Журналистките също си свалят гащичките!

Мара Отаварачката1И журналистките си свалят гащичките в определени моменти и даже има цели клипове с издънки, но какво от това?

Правят си прически, обличат се предизвикателно, преди да направят интервю с някого, от когото после самите те  ще имат изгода. Даже и така си хващат гаджета.

Това заяви в телевизионно интервю Мария Гущерова по повод твърдение, че колежките й прекаляват с волностите, появявайки се на сцена с оскъдно бельо или направо без бельо, както последна го стори Емилия.

Това не е проблем, стига да пее хубаво,  стига да се чувства добре в кожата си без гащички, може да си позволи поне веднъж такава екстравагантност, защити гилдията Мария

Попфолк изпълнителката призна, че възпитава у дъщеря си  две основни поведенчески ценности – да бъде винаги чиста и да бъде суетна. „Това са качествата, които трябва да притежава всяка жена, ако иска да я ценят“, категорична е  Мария.

За бебето от съпруга й Християн, тя каза, че това е желан, а не задължително планиран акт. „Много усилено работим по въпроса и ако нещо се случи, ще го съобщя на всички с голяма радост. Ако се наложи да си направя бебе ин витро, също няма да се колебая“, заяви певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *