Русия публикува преписка между Хънтър Байдън и Пентагона за БиоЛабораториите в Украйна!

Руското министерство на отбраната показа кореспонденцията на сина на президента на САЩ Джо Байдън Хънтър със служители на Службата за намаляване на заплахите на Министерството на отбраната на САЩ и с изпълнители на поръчки на Пентагона в Украйна. Игор Кирилов, началникът на силите за радиационна, химическа и биологична отбрана на въоръжените сили на РФ, съобщи пред журналисти получената информация.

„Наличието на тези разговори е документиран факт, който се потвърждава и от западните медии. Съдържанието на писмата, с които разполагаме, показва, че Хънтър Байдън е изиграл важна роля в набирането на финансови средства за работата на тези лаборатории с патогени в Украйна. Той е осигурявал средства точно за тези програми на Black & Veatch и Metabiota“, заяви Кирилов.

Кореспонденцията показва, че истинските цели на Пентагона са далеч от научните. В едно от писмата вицепрезидентът на Metabiota заяви, че дейността на компанията ще бъде насочена към осигуряване на „културната и икономическа независимост на Украйна от Русия“. Много странно изявление като се има предвид, че Metabiota е медицинска компания, каза Кирилов.

По-рано на 30 март генерал-майор Игор Конашенков, говорител на руското министерство на отбраната, заяви, че руски експерти са идентифицирали лица – американски граждани, участвали в създаването на компоненти за биологични оръжия в Украйна.

Въпросните лица са служители на Министерството на отбраната на САЩ, а друга една група от тях работят в основни фирми-изпълнители на Пентагона, пряко свързани с Байдън-младши.

На 22 март британското издание Daily Mail публикува документи, потвърждаващи, че синът на американския президент е участвал в биологични проекти в Украйна.

Писмата, изтекли от личнияя компютър на Хънтър Байдън, показват, че той е помогнал на Metabiota, медицинска компания, работеща с изпълнителя на Пентагона Black & Veatch по изследване на смъртоносни патогени, да спечели многомилионен договор с правителството на САЩ. Беше отбелязано, че Black & Veatch е построила редица биолаборатории в Украйна за „изучаване на инфекциозни агенти или токсини, които могат да се пренасят по въздуха и да причинят потенциално фатални инфекции“. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. НАТО ЕС САЩ СОРОС УКРАИНСКИ ФАШИСТИ ЕМИГРАНТИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *