Румен Радев – поредният Американски Агент, който Измами България!

На 10 май 2021 г. Румен Радев и президентите още 8 източноевропейски държави, членки на НАТО от Б9 проведоха онлайн среща с президента на САЩ Джо Байдън и генералният секретар на НАТО – Йенс Столтенберг. На срещата президентите са подписали декларация, която обявява Русия за „агресор, застрашаващ евроатлантическата сигурност“. Документът
осъжда още „руските актове на саботаж на територията на НАТО“, като се конкретизира експлозията в Чехия и забележете: изразява се загриженост относно „съобщения за подобен модел на поведение на територията на България, както се вижда от съобщението за продължаващото разследване в София“.

На сайта на президентството на Р. България няма публикувана информация нито за срещата, нито за подписаната на нея враждебна и нагла антируска декларация.

Във вразка с това имаме няколко въпроса към президента Радев:

-Защо българският народ не бе информиран за провелата се среща?
-Защо президентството и самия Радев не оповестиха взетите решения?
-Защо Президентйт на България, в която 80 % от населението е русофилско настроено, подписва декларация, в която Русия е посочена като агресор?
-В съответствие с българския национален интерес ли е подписаната декларация?
-В съответствие с българския национален интерес ли е конфронтирането ни с велика световна сила като -Русия, чиито ядрени ракети са разположени само на 500 км. от черноморския ни бряг?

Драги американски агенте Р. Радев, Русия не ни е враг. Тя е наш вековен брат. А ти, заради личните си амбиции и зависимости, си на път да напишеш едни от най-черните и позорни страници в българската история.

Радев, предателството ти е особено болезнено за нашия народ, защото ти, инфилтриран US-агенте на влияние, се изгаври с последната ни надежда, че в България, ей така от нищото, се е появила алтернатива на американския колониализъм, която ще спаси страната ни от унищожение. Уви! Ти се оказа поредният най-банален американски агент, сложен да управлява Територията в интерес на Вашингтон. Агент, добре подготвен и грижливо обслужван… докато не те инсталираха на такава позиция, на която да можеш да обслужиш задокеанските си кукловоди. Това е краят на каквато и да е надежда за мирна, независима и просперираща България. Оттук-насетне само чудо може да ни спаси. След толкова предателства сигурно и Бог се е отвърнал от нас, българите!

Остава ни само да Ме се молим войната да не премине в гореща фаза. Защото след включването в този нов Тристранен пакт, българската държава може и да не оцелее. Предния път Георги Димитров и Сталин спасиха териториалната ни цялост. Този път обаче ще загубим всичко. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Хайде сега погледнете какво е написал Григор Лилов (Президентът Радев и това служебно правителство ще имат историческа отговорност да направят избор между нова национална катастрофа за страната или да поведат България в 21-ви век като част от обществото на съвременни и демократични нации.(Естествено Лилов не вижда Русия като демократична и съвременна нация) Той просто не издържа и показа цялата си русофобия. Нещо повече той ултимативно заплашва ако се отдадем на чувствата си към Русия. „Сценариите и новите управляващи СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ … ПОСТОЯННО ПРАВИТЕЛСТВО?
    Препоръката е досущ в унисон с линията на Байдън срещу Русия и Китай.Това е картинката у нас, ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА. Ако видите българин да се дави, вижте най-напред дали е за евроатлантическите ценности, ако ли не нека се дави.

  2. СМЪРТ ЗА РАДЕВ ТОЙ ПОКАНИ СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ НАТО И ТУРСКИЯ БАШИБОЗУК В БЪЛГАРИЯ ИЗМАМИ НАРОДА ГОТВИ БЪЛГАРИЯ ЗА ПЛАЦДАРМ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ИМАШ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОМРАЗА РАДЕВ ПРОКЛЕТ ДА СИ ЗАЕДНО СЪС ДВЕТЕ СИ ДЕЦА И ДВЕТЕ СИ ЖЕНИ И ВСИЧКИ КОИТО МИСЛЯТ КАТО ТЕБ МРЪСТНИКО

  3. Поддържайки линията на Партията, раздвоявате все повече българите и ще постигнете обратното на желаното. Откак на комунягите им замириса на власт и всеки, който може да претендира за нея, бива омазван или оплюван. Времената на еврейски болшевизъм си отидоха, а потокът на информацията е като цунами. Ще се хванат двама, ще се отвратят двеста. Радев добре балансира, като се има в предвид, че цялото БКП – БСП, ДПС и ГЕРБ го бута от всякъде. Няма, какво друго да се каже и се триморства до смърт. Другарката Йотова дали ще се разграничи от него? Едва ли!

    • На теб не ти ли писна на барикадата вечно да защитаваш тоя продажник Радев, бе троле …Недружелюбний. Жалък си. Аргументите в полза на това, че Радев е американско ченге, са железни. Обаче ти все намираш някаква безсмислица да напишеш в подкрепа на това американско чучело. Нещастник.

      • За вас палячовците и кънтенето в главите ви е аргумент. Пеете, с гербаджиите една и съща песен, но на два езика.

  4. Публикувано във факти.бг: За едно гневно писмо и руската агресия – Николай Колев-Босия пред ФАКТИ Това е супер мръснишкото писмо на Николай Колев Босия. ЧЕТЕТЕ ГОСПОДА, ЧЕТЕТЕ. Българският народ винаги е бил разделен, презз 5-те века, преди 9септември, по времето до 89 г и сега. В тоя народ има пределен процент редки изроди, с каквито не може да се похвали никой друг народ.Босия плю на най-великите ни умове Ботев,Левски, Вазов, не сме били роби а свободни граждани.

  5. ЗАЩО СПИШ БЪЛГАРСКА РОБСКА РАЯ ОПРОСТАЧЕНА ЗАЩО МЪЛЧИШ ОЩЕ 5 ВЕКА ТУРСКО РОБСТВО ЛИ ЧАКАШ ТУРСКИЯ БАШИБОЗУК ОТНОВО Е В БЪЛГАРИЯ ПРЕНАСЯ АТОМНИ БОМБИ ОТ БАЗА НАТО ИНДЖИРЛИК И ХИМИЧЕСКО И БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ЗАЩО БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ НЕ ПРОТЕСТИРАШ СРЕЩУ НАТО КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ДА ИЗВИКАШ ВЪН НАТО И ЕС ОТ БЪЛГАРИЯ

  6. Ние Българите Братоубийци ли ще ставаме ,как ще се изправим срещу Братския Руски народ ,срещу нашите Освободители то бива бива бълвоч срещу нашите Християнски братя ,голяма алчност и злоба да унищожат Русия ,и нас ще ни ползват за пушечно месо.

  7. Сегашните евроокеански партии ни тласкат упорито към скъсване на историческите ни връзки с Русия и тласкането ни в ръцете на турския експанзионизъм.Никой освен Русия няма да ни защити, просто си подписваме присъдата, едно съзнателно самоубийство от ПОДЛОСТ, към себе си и народа си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *