Румен Петков: Какъв Коронавирус, бе, Шайката Негодници се Гаври с Българския Народ, за да си Спасява Властта! ПРИЗОВАВАМ БЪЛГАРИТЕ КЪМ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ! (С ВИДЕО)

Удължаването на извънредните мерки заради мнимия коронавирус е вулгарна простащина от страна на Борисов и кохортата му.

Бойко Методиев Борисов носи пряката вина за съсипания ни туризъм и за отравянето на атмосферата в страната. Това лице най-нагло и безсъвестно убива българската икономика и то само с едничката цел да потуши надигащото се в момента народно недоволство срещу управлението му. Това е причината за тези мерки сега- да стреснат отново хората и да им вменят, че някой се грижи за тях. Този някой трябва да е Борисов „Бащицата“

Призовавам българския народ към гражданско неподчинение!

Борисов „да опазва здравето ни“ е абсурдно. Този мерзавец не успя да опази собствената си спалня от рушветите, дето му дава рекетираният от него български бизнес!

Цялото изказване на Румен Петков вижте във Видеото Тук! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RAvrAroscgY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Истината е че „вируси“ per se няма и никога не е имало. Никой никога не е виждал „вирус“ дори и с най-мощния микроскоп.
    Наблюдавани са САМО екзозоми – фрагменти от РНК, които биологическата клетка отделя, когато е подложена на стрес (оксидативен, термичен, електромагнитен). Но това са собствени структури на клетката, а не „вируси“. Топчето с острите връхчета, което ви прожектират по телевизията, е рисувано на фотошоп.
    Дори и СЗО официално си призна че вирус няма, а Ковид е изкуствено създадена спекулация със страх. Целта на фарса е да се намери повод да се анализират био-данните на населението с кръвни или бокални „тестове“.
    Оказва се, че измамата е МНОГО, МНОГО ПО-ГОЛЯМА, отколкото можем да понесем.
    Ковид е 99% информационна война.
    #БъдетеУмни!

  2. Докога ще продължава този цирк.Докога този мерзавец , крадец , лъжец и манипулатор ще прави на маймуни хората. Глоби наказания и какво ли не. Този идиот съсипа държавата. Съсипа с лъжи туризма. Самолет след самолет се връщат , защото вируса вилнеел в България. Абе тъп тулуп кой те излъга , че от пожарникар можеш да станеш управляващ. Как стана че и доктор и генерал. Освен за далавери за собствена облага за нищо друго не ставаш.

  3. Това не е само у нас, това става с цялата световна икономика. И циркът ще престане тогава, когато на марионетката Борисов от вън му дадат сигнал.А той слушка и гъне тлъста гърбина защото имат цялото му досие със всичките му мутренски и управленски „подвизи“ и здраво му усукват топките. А да излезе от властта не може защото навън го чакат бившите му авери и бизнес партньори за да му „благодарят“ за курвенските номера които им е спретнал.
    Навремето имаше виц за Тодор Живков – пратили американците свой агент да убие Живков. Агентът докладва, че всичко върви по план и на предстоящия партиен конгрес той ще си осигури място на първия ред и когато Живков излезе на трибуната да изнася реч ще го застреля. Конгресът минава, Живков си е жив и здрав. Прибира се агентът в щатите и началниците му го емват, защо провали операцията.Той обяснява – всичко вървеше идеално, всичко изпипах, седнах на първия ред, излезе Живков с доклада, извадих пистолета, че като скочиха всички отгоре ми : Дай аз, дай аз…
    Та и за Боко така, много кандидати има.

  4. Мустафата шече получи указания да обърне гръб на Тиквата. Чакаме същото да направи и ЕС. Тогава на Тиквата му остава само позорно да избяга в някоя забутана монархия от същия диктаторски тип като неговото управление, в която той предвидливо си е открил сметки. Там окончателно ще се разплуе като петролен султан, обграден от оскъдна групичка тайно презиращи го слуги, гледащи го с покорство само докато им плаща. Усетят ли, че джобът му се изпразва или ако новата власт му запорира сметките, всички тот час ще го напуснат с ругатни, проклятия и разкрития за невиждани грозни сцени и нечувани словесни мерзости, бълвани в тяхно присъсътвие от оскотялия простак. Като завъряен егоист, без да се обади на никого, при бягството си Тиквата ще изненада цялата кохорта от храненици, платени мекерета и тъпоглави слагачи, полепнали по ГЕРБ и лично по него, оставяйки ги вцепенени от ужас за предсоящото. А че ще плащат, както за личните си грехове, така и за неговите, по това няма съмнение. Понеже повечето от тях са хлъзгави безгръбначни и конюнктурни нагаждачи, ще станем свидетели на тъпи оправдания, нискоморални „другарски“ клепания за спасяване на собствена кожа и безсъвестни предателства за „споразумяване с обвинението“. Очаквам с надежда честна и безкомпромисна нова власт и тотална чистка за гербаджийската плевелна растителност в държавата и солден брой ефективно осъдени от злоупотребявалите с власт и облагодетелствали се служебно.

  5. С ТЕБ СМЕ РУМЕН ПЕТКОВ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОРГАНИЗИРАЙ ВСЕНАРОДЕН ПРОТЕСТ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *