Росен Миленов от ДАНС: Борисов държи Властта чрез Тайните Служби! ДАНС е Острието му за Терор, Компромати и Заплахи! (С ВИДЕО)

Росен Миленов е бивш служител на ДАНС и ГДБОП. Във видео материал той разкри схемата, по която посредствен и дебилен образ като Борисов цели 11 години държи властта в държавата. Разкрива и защо голяма част от бившите му яростни противници в един момент рязко и неочаквано се превръщат в негови най-върли апологети, привърженици и дори негови партньори във властта.

„Борисов и Доган държат тайните служби и чрез изработените от тях компромати контролират целия политически и икономически елит в България. За 11 години на власт Борисов и компания превърнаха целия елит на държавата ни в измет. Постигнаха го с корупционни схеми, със заплахи, с компромати и с явен и скрит терор. Всичко това се случи с решаващото съдействие на Службите, които отгоре до долу по цялата си йерархична стълбица са под техен контрол“, твърди Миленов и привежда съответните примери с подробности.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/AbTLwRV4w-g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕБ РОСЕНЕ ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ МИЛО СМЕЛО И СВЯТО БЪЛГАРСКО ДЕТЕ

  2. КОЙТО ЧАКА СВОБОДАТА, РОБ ДА БЪДЕ И ПРОКЛЕТ !

    ТОЗИ МОГАТ ДА ГО УБИЯТ И ТРЯБВА ДА УБИЯТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД В ИМЕТО НА ДРУГАРЯТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ПАДНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА Я ЗАВЗЕМАТ ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ !

    ТОГАВА ЩЕ ЗАСЕЛЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ С ЮДЕЙСКИ СВИНИ ДОКАРАНИ ОТ МАРС!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *