Републиканците започват мега Разследване срещу Джо Байдън за семейния му Криминален Бизнес

Списък с материали, уличаващи Джо Байдън и сина му Хънтър в международни криминални престъпления можете да видите ТУК

А тук линк към оригиналната статия във „Фокс нюз“: Републиканците в Камарата на представителите на САЩ започват първото си разследване срещу президента на САЩ Джо Байдън. Това съобщи на пресконференция в четвъртък конгресменът Джеймс Комер (републиканец от Кентъки).

Републиканците в Камарата на представителите на САЩ мега разследване срещу президента на САЩ Джо Байдън. Това съобщи на пресконференция в четвъртък конгресменът Джеймс Комер (републиканец от Кентъки).

Очаква се депутатът да стане председател на Комисията по надзор и реформа в новата Камара на представителите, която ще започне работа през януари. След междинните избори в САЩ на 8 ноември контролът върху долната камара на Конгреса преминава в ръцете на републиканците.

„Става дума за всеобхватно разследване на дейността на Джо Байдън – президента на САЩ. И защо е излъгал американския народ, че не е запознат и не участва в международните бизнес схеми на семейството си. Интересите на националната сигурност налагат комисията да проведе мащабно разследване“, каза Комер. В тази връзка той заяви, че „това разследване ще бъде основен приоритет на Републиканската партия“.

Според изложението на Комер „републиканците от Комитета са разговаряли с многобройни информатори, които са участвали в многобройни схеми, свързани със семейство Байдън, видели са съдържанието на лаптопа на Хънтър Байдън и са получили документи за неизвестни досега сделки“. „Разкрихме криминални бизнес схеми, насочени към различни цели по света и основани на търговия с влияние, включително с лица с влияние в управлението на други държави, като Украйна, Китай и Русия“, твърди конгресменът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. СВЕТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ИЗМАМНИЦИ КРАДЦИ УБИЙЦИ СВЯТА Е САМО БРАТСКА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *