Райна напълня от…липса на любов

Райна лещаФолкаджийката Райна е изоставила всякакви диети и непрекъснато качва килограми. Докато другите певици се чудят как да заприличат на фиданки, на македонското девойче не му пука, че наедравя непрекъснато и даже в кръста е пуснало паласки.

На снимката, която певицата е метнала в профила си, ясно си личат тлъстинките в областта на талията. Тя се оправдава, че причината е стегнатото спортно клинче, ама май клинът не е само причината за пухкавите форми, а и обилното хаппване.

Докато беше с Коцето, изпълнителката беше еталон за стройно тяло и всички й завиждаха. След раздялата им тя изпадна в депресия и отслабна, но после пък й се върна апетитът в двойна доза.

Защо обаче изпълнителката не взема  мерки, за да влезе във формата, в която всички я познават и всички я харесват, чудят се почитателите на пилето на поп фолка. В Брадъра всички я видяха, че сутрин прави фитнес на уредите, но в същото време видяха и че си похапва стабилно.

Тя върна донякъде стройното си тяло, докато беше в Денсинг старс, но после отново го удари през просото. Част от феновете й се кълнат, че я харесват и така. Една жена, ако няма къде да я пипнеш, жена ли е, защитава я предимно мъжката аудитория. По тази логика пипайте Искра Фидосова, нервят се маниачките на тема стройно тяло  и здраво критикуват любимката си.

Райна може би пълнее, защото няма живец, нямаше дълго време любовна тръпка. Според слуховете сега обаче тя забила македонец  и любовните трепети моат да окажат благотворно влияние върху тялото й.  И най-вече върху закръглените бедра.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *