Разследване: Ето ги Швейцарските сметки на д-р Тренчев и главния секретар на КТ „Подкрепа“

”Правим се на американци без парите на американците. Жалка работа!” каза в последното си интервю отпреди дни шефът на “Подкрепа” Тренчев. Той знае добре какво говори. Дъщеря му се “прави на американец” и е следвала в САЩ с пари от КТБ дадени през офшорки. Документи, които Биволъ проучи и валидира показват, че бившият президент на КТ «Подкрепа» Константин Тренчев и главният секретар на синдиката Андрей Върбанов са получили през периода 2002 – 2008 стотици хиляди под формата на дарения, спонсорство и заеми. А през 2009 КТБ отворила за тях швейцарски сметки на името на офшорни фирми. Но прокуратурата си трае и не вижда тук пране на пари.

Документи, които Биволъ проучи и валидира показват, че бившият президент на КТ «Подкрепа» Константин Тренчев и главният секретар на синдиката Андрей Върбанов са получили през периода 2002 – 2008 стотици хиляди под формата на дарения, спонсорство и заеми. А през 2009 КТБ отворила за тях швейцарски сметки на името на офшорни фирми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Е КВО ПОКАЗВАТЕ – БАНКОВАТА ИСТОРИЯ НА КТ ПОДКРЕПА – С ФЛАШКИ И КОМПРОМАТИ ВСЕКИ ДЕН НАМАЛЯВАТЕ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП, ХОРАТА ХАРЕСВАТ ПОЗИТИВНА ДЕЙНОСТ А НЕ ДЕСТРУКТИВНА, АЗ СЪЩО ЗНАМ КОИ ОТ МОИТЕ СЪСЕДИ СА ЛАЙНА, ВЪПРОСЪТ Е АЗ ДА НЕ СЪМ ЛАЙНО

    • Коломбо, май си недоволен, че лъснаха кирливите ризи на ЦРУ-ченгето Тренчев. А за БСП не бери грижа. Те са си добре- готови са да вземат властта от проядената червясала мафия ГЕРБ и да спасят България и нейния изстрадал народ.

  2. Браво! Защо до този момент се е мълчало? Как ще вярваме на синдикати като се правят такива мръсни неща?

  3. Между доброто ченге БСП и днес,лошото ГЕРБ,кое избирате.Вчера беше обратното,но все тая.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *