Разкритие: ЕТО КОЙ СТОИ ЗАД ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ГОРИВАТА И ДАНЪЦИТЕ и Защо Целта не е Оставката на Правителството! Истината ще ви Шокира:

Истинският народен бунт по това ще го познаете – той ще бъде внезапен, стихиен и всепомитащ. Няма да си прави тънки сметки, нито ще се пазари. Автентичният народен бунт ще помете ГЕРБ като стихия! Ще се случи… Съвсем скоро! НО ТОЗИ, ДНЕС, НЕ Е ТАКЪВ! Skandalno.net  ЦЯЛАТА СТАТИЯ ПРОЧЕТИ ПО-ДОЛУ:

Народен бунт или поредният организиран соросоиден пърформанс? Мнозина си задават този въпрос след вчерашните протести (11.11.2018 г.), които обхванаха 50 града в страната. Организацията наистина се оказа на ниво и постигна целта си – хиляди протестъри излязоха и блокираха повечето основни пътни артерии в страната.

Дотук добре. Какви обаче бяха исканията на тези уж независими и отделни протестни мероприятия по региони:

Навсякъде официалните причини за протеста бяха обявени така: срещу цените на горивата, повишаването на данъците, на водата и храните… Но нито един от 50-те „въстанали“ града не записа в общината, че ще протестира за оставка на правителството! Въпреки, че имат това право. Да, чуха се спорадични скандирания „Оставка“ – навярно от непросветени, спонтанно присъединили се граждани.

Не ви ли се струва странно! 50 отделни региона в държавата се вдигат на протест… и нито един от тези 50 уж независими един от друг организатори не се е сетил да заяви като причина за протеста си – ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

А и във вчерашния ден най-активно (буквално минута по минута) протестите бяха отразявани именно от соросоидните медии. Като се започне с трите национални телевизии и се приключи със сайтовете „Медиапул“, „Фактор“, „Дневник“ и „Капитал“ на Иво Прокопиев. Припомняме, че същите се скъсаха да отразяват и пригласят на „умните и красиви“ платени протестъри от лятото на 2014 г., които сваляха Орешарски, за да върнат Борисов на власт. Сега и медийните кръгове, и протестърите са си същите (грантаджиите на Сорос), само целта е друга. А тя днес е да се протестира срещу Борисов, но не и да се сваля Борисов. Защо! На този въпрос ще отговорим по-надолу в статията. А сега нека продължим:

Още на сутринта след вчерашния протест платените клакьори от НПО-тата на Сорос плъзнаха по телевизиите за да приветстват „бунта на масите“. Всевъзможни социолози, професори от НБУ и политици от бившия Реформаторски блок (до един доказани храненици на Сорос) извиха глас как исканията на протестиращите са справедливи и морални. Но… както Антоанета Стефанова дебело подчерта: „Забележете, че ПРОТЕСТЪТ НЕ Е СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО и не иска оставки, а само реформи“.

Дааа… Координирана соросоидна атака срещу правителството на Борисов, чиято цел е да извива ръце, а не да го бутне от власт. Защо? И на този въпрос отговорът ще разберете малко по-надолу.

А случайно ли е, че ден преди протеста, от СДС обявиха, че ще работят за ново обединение на всички десни партийки и формацийки от разпадналия се Реформаторски блок с цел… да се коалират с ГЕРБ, ако третият им кабинет, не дай си Боже, падне! Неслучайно в изказването на синия лидер Кабакчиев, основната атака бе срещу коалиционните партньори от Обединените патриоти, които с издънките си рушали авторитета на ГЕРБ.

Припомняме, че именно Реформаторския блок спаси Борисов и шайката му, след като паднаха от власт през 2013 г. и бяха заменени от правителството на Орешарски. Тогава соросоидните НПО- та и фондации и политическия Франкенщайн на Сорос- т. нар. Реформаторски блок, се хвърлиха на яростни улични протести да свалят от власт БСП и ДПС… само за да подарят управлението отново на ГЕРБ, който е единствения гарант за техните соросоидни финансови грантове. И неслучайно във втория си кабинет благодарния Борисов назначи на ключови постове много НПО-протестъри, а с Реформаторския блок директно се коалира.

Вторият кабинет на Борисов обаче издържа има- няма две години. А след падането му от власт, Реформаторския блок замина в небитието.

А междувременно настъпиха тежки дни за соросоидните НПО-та у нас и по света. Лобито им в САЩ- Демократическата партия на Хилари и Обама се провали с гръм и трясък на президентските избори и на власт дойде консервативния републиканец Тръмп, който се закани да спре кранчето на НПО- тата на Сорос. И настъпи разпад на целия досегашен световен геополитически пъзел. Тръмп погледна към колониите на САЩ и започна да сменя старите неолиберални васали на Обама с нови лидери и партии, верни нему. Така в Италия и Австрия на власт дойдоха „тръмписти“, в Германия соросоидната неаолибералка Меркел заяви, че няма да се кандидатира за четвърти мандат…

А в американската колония България, васалът на неолибералната евро и американска върхушка Борисов се усети, че трябва бързо да се пренастрои към новата власт във Вашингтон и от ревностен либерал да стане консерватор. И започна поредица от действия, така че Тръмп да го припознае за свой. Първо пусна прокуратурата срещу основния разпределител на соросоидните пари за медии – олигарха Иво Прокопиев, а сетне нагази и другият отявлен НПО-грантаджия Мирослав Боршош за кражби от ремонта на НДК.

Пак през прокуратурата удари и собствените си протежета в кабинета „Борисов-1“ – бившите министри Симеон Дянков и Трайчо Трайков -и двамата видни НПО-грантаджии, препоръчани на Борисов за министри от глобалистките неолиберални кръгове, част от които е и Сорос. И Дянков, и Прокопиев, и Трайков се оказаха подсъдими по доста сериозни обвинения, което би трябвало да е голям плюс за Бойко Борисов при срещата му с Тръмп догодина.

Черни облаци надвиснаха над главите на над 1000-та соросоидни НПО-фондации у нас, които вече 10 години държат властта и парите в културата, образованието и медиите на България. Паричният поток вече секва, а ги грози и дълга верижна поредица от съдебни дела за национално предателство, присвояване на средства… ама много средства!

Именно затова са и днешните им улични протести. Те са изправени до стената и трябва да демонстрират мускули, да уплашат Борисов. Но в никакъв случай не желаят оставката му. Защото падне ли ГЕРБ от власт- идва БСП. А БСП на Корнелия Нинова директно ще ги унищожи- ще спре финансирането им, ще ги отстрани от основните им хранилки – министерствата на Културата, Образованието и медиите. А може директно и да забрани съществуването на НПО-тата им в България. Припомняме, че НПО-тата на Сорос вече са забранени в Русия, Унгария и Австрия, а същото се готви да направи и Италия.

Та затова протестират днес „красивите и умните“ платени соросоиди в 50 града на България – да притиснат Борисов да ги припознае отново като свои, а защо не и да изгони „патриотите“ и да се коалира с тях. Със СДС на Кабакчиев и останалите соросоидни десни формации от Реформаторския блок. Та всички тия грантови лапачи да получат индулгенция пред новата власт в САЩ за греховете си. За справка вижте исканията на протестите – НИКАКВИ ОСТАВКИ, А РЕФОРМИ!

За същото подкокоросват и медийните им говорители- социолози, политолози и прочие соросоидна сволоч. Неслучайно и атаките им са само срещу коалиционните партньори на Борисов от ОП, но не и срещу ГЕРБ. Надяват се Борисов да ги спаси. Но това просто няма как да стане – защото ако реши да ги спасява, това означава да изпадне в немилост пред новия си господар във Вашингтон.

Положението в държавата е толкова тежко, а и ни предстои такава тежка икономическа катастрофа, че Борисов си мечтае да го свалят от власт. Защото ако сега падне, ще се изниже като мокра връв с всичко откраднато, а загробената икономика ще запише на сметката на новите правителство от БСП. Корнелия Нинова си дава ясна сметка за това, както и кой и с каква цел стои зад днешните протести. Затова е и тази вяла реакция на левицата. Достатъчно показателен е факта, че в стихията на вчерашния протест, БСП си провеждаше пленума, а депутатите им излязоха по медиите да коментират единствено какви вътрешно-партийни проблеми са решили. И не си мръднаха пръста да помагат като опозиция.

Идеята на Нинова е да остави Борисов да се пържи в собствен сос… докато се овъгли! И му я сервира перфидно: Нова, но този път овъгляващо гореща порция от любимата му ВЛАСТ! 

Тази си стратегия Нинова със сигурност е консултирала и с Президента, защото ето какво каза днес Румен Радев: 

„Оставка в момент на растящи цени, инфлация и увеличаваща се престъпност не е решение, а абдикация от отговорност. Властта трябва да знае, че отказът от управление и бягството от управление поставя моралната преграда пред амбицията да искаш властта отново“.

Този път селския подлец Борисов синамери майстора!

Стратегията на БСП е да остави Борисов да поуправлява още половин година, за да види целия български народ какви ги е надробил.

И ако се питате как в днешните объркани времена на битки между лобита и при разпада на старата глобалистка неолиберална система – да различим истинския народен бунт от добре опакования „умен и красив“ пиарски протест? Много лесно – по това, че истинският народен бунт ще бъде внезапен, стихиен и всепомитащ. Няма да си прави тънки сметки, нито ще се пазари. Автентичният народен бунт ще помете ГЕРБ като стихия! Ще се случи… Съвсем скоро! Skandalno.net

П.С. И като стана дума за протест, нека сме наясно. Всеки протест навсякъде по света, за да се реализира, са необходими два компонента– организационно ядро и спонтанно присъединили се граждани. Днешните протести се състоят от соросоидно организационно ядро и наистина недоволни и бесни спонтанно присъединили се български граждани, които искрено желаят падането на ГЕРБ и смяна на досегашния неолиберален фашистки модел. Последните обаче не подозират кой и с каква цел организира и хитро направлява протеста. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

22 коментара

  1. Скандално.нет.сигурни ли сте?Защото в сайта национален протест срещу безобразията в България говорят за революционен бунтовнически щаб;казват,че не е организиран от никоя партия,а само и единствено от народа,и че ще изхвърлят това правителство,а след това никоя партия няма да участва в управлението,което ще се осъществява от народа?Нещо не се връзва…..

  2. И вие сте от продажните медиа няма смисъл хората да ви четът сеободно съчинените ви статии

  3. Пък и предишния Ви коментар беше за края на герб и че правителството пада.

  4. Който е прочел статията и разсъждава с главата си – ще ни разбере! Останалите може и да не ни четете! Скандално.нет е сред най-ярките опозиционни медии и е срещу тиранията на Борисов и ГЕРБ от самото си създаване през 2008 г. И никога не сме се поддавали нито на масови внушения, нито на рекет и заплахи, на каквито сме били подлагани от властта през цялото съществуване на медията ни. …И винаги сме описвали нещата такива, каквито ги виждаме и разбираме. Ако някой от анализите ни е непопулярен днес, то значи още не му е дошло времето да бъде разбран от масовата аудитория. И помнете- не ние имаме нужда от вас, а вие – от нас! И… първо – медия без пари не се прави… и второ- освен ако не си идеалист и не го правиш на ползу роду! Е, в нашия случай е второто!

  5. Ейййй я недейте да опорочвате народното движение с фалшиви новини, удобни на властта. Гнус ме е от вас!

  6. Мен пък, Софи, ме е срам от всички онези, които не излязоха да протестират през 2013 г., когато се подпалиха и изгоряха 9 души в знак на протест срещу правителството на Борисов. Всъщност тогава никой не излезе. А ти къде беше тогава, Софи? Прав е автора да се съмнява в автентичността на сегашния протест.

  7. Извинете ме, но по-голяма простотия, тук не бях чел!!! Соросоиди, седераси, реформатори……… Абе, вие четете ли кави простащини лансирате в момента?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Или си направете тотална ревизия, или закривайте сайта като безполезен извор на фейк новини!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Скандално, бихте ли качили документите за протестите към общините, за да видят всички, че не сте голословни и че никъде в заявленията не присъства искане за оставка на правителството?

  9. Виждам остър ум и уникална логика в написаното от многоуважаемата от мен Надя Колева. Трябва да й благодарим за това, че ни отваря очите за истината. И на мен, необяснимо защо, нещо не ми вдъхваха доверие тия бунтове. Имах усещането, че няма да постигнат нищо, но не ми беше ясно защо… Адмирации, Надя! Продължавай да ни просветляваш!

  10. Трите национални медии отделиха точно по 5 минути в централните си емисии, за да покажат каквото им е изгодно от протестите. Никоя от тях не отрази незаконните арести и документи, които се връчваха и писаха целия ден. Никоя не отрази грубото отношение на полицията към протестиращите. Никоя не показа камионите, които се присъединиха към протеста и запречиха пътя. Единствено момичето със счупената ръка беше във фокуса на медиите. Така че – дотук с платените протести и организациите от страна на разни партийки и партийци, моля!

    • Медиите в началото мълчаха,защото нямаха заповеди.След това са омаловажили протестите-нормалното затъмнение.

      • А в друга държава дали би било така? На 17.11 се планира протест във Франция. Понеже едва ли ще мога да следя френските медии, със сигурност ще проследя нашите колко време ще отделят и какво съществено ще отразят както за френските, така и за българските протести.

  11. Абсолютно съм съгласен със статията.
    Бях на протеста ,но само за цени на горивата и за измислените застраховки се скандираше.
    Много малко от нас искаха незабавна оставка.
    Защо се скри в.симеонов ,като мишка ?
    Къде останаха националните интереси.
    Падне ли правителството падат и всички компоненти .
    Защо никой не протестираше за жалките пенсий?
    Наговорен протест!
    Дано да се лъжа,дано.
    Нека не преставаме с искането за ОСТАВКА.

  12. Моля ви вземете се застреляйте !!! НАРОДА ИСКАВЕ ВСИЧКИ 240 ГОВЕДА И ТЕХНИТЕ ЛЕВИ И ДЕСНИ РЪЦЕ И КРАКА… В ЗАТВОРААА… и от тук насетне никакви имунитети,заплати от над 5000лв.премии и т.н..А вие ходете да скобите от някоя скала жалки сте най-вероятно сте от ръцете на 240те…

  13. Протести,бунтове,наречете ги както искате,НО ТЕ СА ЗА ОСТАВКА НА КАБИНЕТА!Организират ги различни хора,но целта е една-за сваляне на Правителството.Протестите на 16.11-17.11-18.11.са от едни,а протеста на 19.11.-от други организатори,които нямат общо помежду си.Защо-не знам!Какви са едните и какви са другите-пак не знам.Но зад единия протест (трите дни)има име и тел.номер.Зад другия протест (19.11)има сайт-национален протест срещу безобразията в България-те организираха и протеста на 11.11.Аз лично говорих с организатора на протеста за 3-те дни и той ми каза,че не знае кои са другите.

  14. Скандално.нет.,ако искате и Вие име и тел.номер,с удоволствие.Може би ще разнищите това.Аз от чужбина повече не мога да направя.Поздрави.

  15. Всички протести пряко или косвено са манипулират ,това го разбрах още 97 година, за тези които не са моля обърнете се към съответните здравни заведения за консултации,ако все още има такива разбира се…
    А статията е напълно реална според мен и мойте виждания,и аз също я подкрепям..

  16. Всички грешим. Истината обаче е много тъжна. Бунтове и революции за смяна на правителства могат да са успешни само в по-силни и независими страни. Страна като България, която е под властта на Европа това е невъзможно. Всъщност това може да стане, но новото правителство ще е също под властта на предишния господар. Миналото обаче е невъзможно да се върне. И все пак ще сме много по-добре ако сме с Русия, вместо с Европа.

  17. Боже, чудех се кога ще изкарат Сорос от нафталина и ще го обявят пак за сатаната, стоящ зад протестите, и ето – не закъсняха. Трябва да ми дадат медал за храброст, че успях криво- ляво да изчета тая вкиснала боза, но пък научих, че някои драскачи на щат в БСП са на много тежка дрога, иначе не биха имали такива халюцинации. Честно казано не вденАх защо левият, либерален Сорос подкрепя десните у нас, но явно тва е някаква много тънка конспирация, която не е за моя женски ум. Истината е, че протестиращите са наясно, че една оставка би помогнала на БСП и ДПС и затова не я искат. БСП не мълчи, а се прави на умряла лисица и свиква тайни съвещания за да реди схеми и стратегии при евентуална оставка. Тва, че искало да остави Бойко още половин година, за да „му гледа сеира“ е лишено от всякаква логика. Да има как, още утре ще захапе баницата, но просто няма как.
    До сега протестите бяха хубави и БСП ги подкрепяше щото викаха „оставка“, сега изведнъж станаха лоши, щото искат само реформи. Ами, обяснението е простичко – дори дечицата, които виждаме основно да маршируват, схванаха, че оставка значи да заменят едно зло с още по-голямо зло. Сега битката е между двете „крила“ на протеста – реформаторското, което иска реформи и узурпаторското, което иска оставки. Разбира се, и двете получават финансиране и лидери, в това няма спор. Личното ми мнение е, че реформаторското крило ще победи. Оставки няма да има.

    • Мая Тонева, тролкиньо соросоидна непоръбена. Не се прави на две и половина. Не се прави на улава. Неслучайно на Сорос му пратиха бомба наскоро в пакет с такива за Хилари и Обама. Просто си ги маркираха като свързани персони. Хората не са прости. А Сорос ако е ляв- то аз съм самосвал. Този изрод небесен разпределя глобалното финансиране към всички партии и НПО-та, които приемат да са проводник на американските имперски интереси в съответната държава. И в това финансиране изобщо не играе фактора лява или дясна е партията. Не се опитвай да заблудиш аудиторията- новата политическа координатна система вече не е по хоризонталата ляво-дясно , а по вертикалата- глобализъм-консерватизъм. Така е в САЩ, така е и в цяла Европа. Затова и стана възможно в Германия леви и десни да направят общо правителство. И въобще, тъпа платена соросоидна тролска идиотко… що не се застреляш. Да отделиш толкова време за анализ на тази статия… това говори само едно- автора й е прав на 100 %. Заболя ли ви соросоидни „красиви и умни“ видиотени протестърчета, че ви разконспирираха.Еми, сори, ама схемите ви вече не работят. Авторите на Скандално са умни и честни хора и ви хващат спатиите, за да просвещават народа.

  18. Наде, ти както винаги всичко си объркара, отначало твълрдиш чйки протестите се финансират от Сорос, изхождайки от презумцията че всичко което се финансира от Сорос е лошо за България, а протестите са именно срещу мафията на ГЕРБ. От две злини не избирам нито една, ито Солос нито бойко. И двете са пагубни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *