Разкритие: Вижте Защо Президентът Радев РАЗПЛАКА ЦВЕТАНОВ! Истината ще ви Разтърси! Виж Тук:

Мнозина подценяваха президента Радев, твърдейки, че няма политически опит и говори с езика на военен- тоест кратко и скучно!

Появиха се хиляди статии, които го описват като марионетка, кукла на конци и човек без мнение.

Но това, че Радев в повечето случаи мълчи, означава едно – единствено нещо: Просто не е болен от политическа логорея и няма необходимостта ежеминутно да дрънка врели-некипели по телевизиите като останалите политици. Радев се обажда рядко, за да изрече само няколко думи. Но буквално отстрелва с тях противника си и той пада. Много лошо падане, от което боли. Военна дисциплина, военна лаконичност, военна точност. А това вече е изкуство!

Изкуство, което всички подцениха и сега всеки, дръзнал да се заяде с него, става за смях.

Големият герберски „оратор“ и идейчик на ГЕРБ Цветан Цветанов пръв попадна под обстрела. Говорителят на Борисов, който излизаше с голи гърди по телевизията и в логорейно опиянение обясняваше сладкодумно какво искал да каже вожда му, този път се заяде не с когото трябва – със самия президент. Забравяйки, че това не е кукличката му Плевнелиев!

В Свищов беше първата им престрелка, когато Цецко се нареди до официалните лица за празнника на града, а Радев го помоли да се махне от трибуната, тъй като нарушава протокола. Защото поканеният е президентът, а не шефът на ГЕРБ.

Физкултурникът позеленя от обида и изля кофа помия по президента, изтича да плаче по всички сайтове и телевизии, насъска медиите, които залаяха заедно с него… Но вместо отпор и опит за защита, срещна пълно мълчание от президентската институция. Умно и достолепно мълчание! Защото е под достойнството на един президент да отговаря на нападките на един физкултурник.

От ГЕРБ се усетиха, че колкото повече вият, толкова повече губят. Затова Борисов лично отиде при Радев да изяснят отношенията ГЕРБ- Президенство. След което Бай Х*й обяви, че няма напрежение, а правителството работи в пълен синхрон с „Дондуков“ 2.  Но Цецко не млъкна и продължи да лае, макар и с подвита опашка. И не след дълго заръфа президента за изтребителите.

Тогава Радев отговори лаконично пред журналисти има ли някаква лична война между двамата и защо летят непрекъснато словесни куршуми: „От моя страна война няма. Цветанов не разбира нищо от изтребители. Няма и как да е компетентен. Той разбира единствено от апартаменти. А едничката му връзка с авиацията е , че често говори на автопилот. Обаче преди това някой друг му чертае и задава курса“.

Кратко, точно, лаконично.

От ГЕРБ не понесоха жестокия удар и веднага в ранни зори днес пуснаха придворния си пишман-анализатор Георги Хариизанов в предаването „Тази сутрин“ по bTV, където той обвини Радев, че слязъл на махленско ниво, отговаряйки на журналистите за Цецо.

Значи ли това, че махалата са Цветанов и ГЕРБ?

Ако се имат за махала, то за да те разберат, с тях трябва да се говори на техния език.

Иначе е равносилно да отидеш при току що открито племе аборигени и да им заговориш на английски по темата за глобалното затопляне.

Не, Харизанов!

Президентът не слезе на махленско ниво, а просто показа какво е нивото на опонентите му.

И отново замълча.

Силните говорят само когато трябва.

Така, че свиквайте, господа гербери и придворни журналисти, социолози, политолози и всякакви неолиберални подлоги, купени с грешните пари на народа! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. Не може Румен Радев да е всепризнат ас в авиацията,да говори на 4 езика и то ползвайки специална терминология и някакви примитиви да казват, че той не може да дава мнение за въздушната отбрана, че прави гафове,че е слаб политик, а пък въпросният Харизанов изобщо не му е на нивото.Когато достигне това ниво, което е достигнал Румен Радев с много труд, с много ум,използвайки вродената си интелигентност,със завидна смелост и издържливост, с която направи най-трудните фигури в авиацията, е,тогава всички могат да се равняват по него, а сега да замълчат.Време е главнокомандващият да изкомандва мирно на всички политически гниди и да ги вкараме в затвора.Ако се ядоса още малко ще го направи като нищо, като исландския премиер дето затвори страната и банките в една нощ и оправи бакиите на крадците и мошенниците.Радев е единствената ни надежда за излизане от престъпния ЕС и НАТО.

    • БРАВО.БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ПИЯВИЦИТЕ ЕС И ТЕРОРИСТИТЕ сащ,нато=ИДИЛ.

    • Благодаря Ви г-жо Иванова за точната и ясна характеристика на Президента Радев. Новоизлюпените политически ПИГМЕЙЧЕТА с огромно ПРОСТАШКО самочувстие СБЪРКАХА АДРЕСА.Бъдете сигурни,че докато са на власт ПАК ЩЕ СЕ ПРОБВАТ …….Наглостта е основна черта.

  2. Браво, уважаема Станислава, отново си точна и пишеш истината! Това е и моето мнение. Благодаря за чудесните материали, чета ги с интерес!

  3. не знам Станислава Славова дали е истинско име истинско лице или име на група ,колектив но искам да кажа “ БРАВО СТАНИСЛАВА възхитен съм точноста , сбитоста ,конкретиката на ПУБЛИКАЦИЯТА “ чел съм и др. неща от Вас и ви препоръчвам да бъдете все така ,вярна на себе си и ИСТИНАТА ,само на ИСТИНАТА а не на политическа партия както и да се е кръстила ТЯ !!!

  4. Защо е тази война ли!Цецо се е договорил да закупи Ф-16 от САЩ на 40 год от Виетнамската война,дето са бракувани в пустинята!За сделката-комисионна!Знаете ли колко апартамента са това? ха ха ха!!Президента Радев му развари далаверката!Е,затуй!!

  5. Най сърдечно благодаря за прекрасната и истинска публикация. Радвам се с цялото си сърце, че ни беше даден шанс с един достоен истински български президент в лицето на г-н Радев. Вярвам , че България ще пребъде. Вярвам в нашият президент.

  6. 5 uli 2017 bravo general radev s edin sut zabi fizkulturnika pudela na mafiota borisov blagodaria ti stanislava da si jiva i zdrava i nikoga da ne izmenias na istinata teb i ivo vi cheta vseki den s udovolstvie da jivee general radev da jivee bratska rusia

    • Уважаема госпожо, моля Ви, пишете на кирилица, иска ми се да чета написаното от Вас, но много ме затруднявате!

  7. Да бъде допуснат Цветанов на срещата в Свищов е все едно да поканиш поп Кръстю на откриването на паметник на Левски. Та нали точно Цветанов публикува версията, че в България турско робство не е имало и двата народа са си живяли мирно, докато руснаците дошли и им развалили рахатлъка. А и защо да присъства Цветанов? Та той си е само един физкултурник, а в Свищов не е имало нито крос, нито волейболна или футболна среща!

  8. За мъртвите–или нищо, или хубаво трябва да се говори
    Кощунството Цв.Цв., сам си написа скръбната вест–
    и то отдавна, ами написа и тая на началника си. Тоя, когато си отвори устата, някой трябва да държи торба под нея, за да събира змиите, които бълва.
    В кръстословиците често се търси–дебелокожо чифтокопитно животно с пет букви, е-е, тоя е с шест. При надаването на такъв вой се събира глутницата, а още повече–тоя е и водача. Да си пусне песента на група Любе–Луна и вълк–там има една особена фраза на водача на глутницата–Я,СТАРИК. Да си закупи Ф-16
    да се качи на него и да изпълни това, което прави ген. Радев в небето, а не да тичка по полето и да пенясва от безсилие. Каква ли ще е следващата му изцепка????

  9. Авторката на статията е писала много субективно, поръчково и роболепнически, чак лепне от подлизурщина!

    • И кое точно е подлизурщина,Светла?Че е написала точната истина?Че не търпи простащината?Или се възмущаваш,че има журналисти,които не държат шлифера на бай … и сие?Май по-скоро ти лепнеш от поръчков субективизъм…
      А към авторката Светлана имам една молба: не загрозявайте прекрасното цвете гербер,наричайки членовете на ГЕРБ с това име.моля!Те са герберасти!!!

  10. Ами в този ред на мисли, и вашето мнение е субективно.
    Така, че SOS-са, се отнася може би и за Вас. Нищо лично. А нима телевизиите не са субективни, или много Ви харесва това, с което ни манипулират от екрана???
    Субективно или не, противно или напротив–истината е тази–SOS, за трети път /но сигурно за последен/
    тези са на власт. Теглят заеми на поразия, а после Вие ,,субективно,, ще ги плащате!!!!! Защо не искате да видите истината??? Та тя е очевадеща. Но–хора разни, идеали разни, а на Б.Б и Цв.Цв.–всички мисли и деяния са поразни. Какво оше искате да видите от тях, за да няма субективност. Ами техните банкови сметки–май са субективни. Вие не присъствате там, като обективни. Нищо лично, нито субективно, а правдиво.

  11. Съжалявам за грубата грешка!Имам предвид Станислава Славова!

  12. КОЙТО ИДКА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ ПО ВОЕННОМУ И МУ ХАРЕСВА,ПЪРВО:
    ДА СИ НАМЕРИ ДОБЪР ПСИХИАТЪР.
    2.ДА СИ НАМЕРИ КАЗАРМА
    3.И ТАМ ПО ВРЕМЕ НА ПОСТ ДА ДИ ТЕГЛИ КУРШУМА,ЗАЩОТО СМЕ В21 ВЕК И ТАКИВА
    ДЬРЖАВИ С ВОЕННЕН ПРЕЗИДЕНТ ДА МИ ГОВОРИ ПО ВОЙНИШКИ НЯМА.

  13. Ами всички тия в продължение на 28год, които не излизат от безродното събрание, ще докарат управление
    по военному. Те разбират от насилие, а не от друго.
    Така, че един военен президент, ще им дойде по мяра.
    Дисциплината не е военен показател–тя е вътрешно състояние, след което следва отговорността. Не бъркайте безродието и диващината на едните с дисциплината и достойнството на другите. А тия, които сега са на поста наречено правителство на държава внимавайте да не ви теглят куршума и то от упор, защото точно те, умеят това най-добре. Колкото до военния президент–той многократно е виждал България от горе, защото професията му е такава, а влечугите пълзят. Така, че дисциплината и отговорноста, не са войнишки унижения. Не съм ничии
    адвокат, и нищо лично към никой.а психиатъра е необходим на невежите и заблудените. Помислете си.

  14. Браво! Имало и такива хора, които да отразяват нещата едно към едно!!!!!!!!!!!!

  15. Тази статия няма да е толкова лесно да се определи в чий интерес и услуга е точно…, много от четящите я могат да останат с впечатлението, че президентът Р. Радев за кратко време е достигнал до махленско ниво и сега пак си се е гушнал там долу в „батака“ на неговото…, ниво…!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *