Путин: Нанесен е масиран удар по украински обекти. При нови Терористични Атаки от страна на Киев, Отговорът на Русия ще е още по-твърд (С ВИДЕО)

Днес въоръжените сили на Руската федерация нанесоха масиран удар по украински инфраструктурни обекти, заяви руският президент Владимир Путин. Той предупреди Киев, че ако украинските власти продължат с опитите си да извършват терористични атаки на територията на Руската федерация, отговорът на Москва ще бъде още по-твърд, съобщава ТАСС.

„Ако опитите за извършване на терористични атаки на наша територия продължат, отговорите на Русия ще бъдат твърди и по мащаб ще съответстват на нивото на заплахите от страна на Украйна“, каза руският държавен глава в понеделник на оперативно съвещание с членове на руски съвет за сигурност.

На срещата държавният глава обяви масирания руски удар от тази сутрин по съоръжения на територията на Украйна в отговор на „престъпленията на киевския режим“. „Моля министъра на отбраната да докладва за резултатите“, инструктира Путин. Ето още акценти от изявлението на Путин:

По предложение на Министерството на отбраната и в съответствие с плана на Генералния щаб тази сутрин е нанесен масиран удар с високоточни оръжия с голям обсег срещу украински енергийни, военни и комуникационни обекти;

През последните дни Специалните служби на Украйна извършиха три терористични атаки срещу атомната електроцентрала в гр. Курск, Русия;

Украинските специални служби са опитали диверсионни и терористични действия срещу газопровода „Турски поток“.

Министърът на отбраната Сергей Шойгу представи пред руския президент Владимир Путин и членовете на Съвета за сигурност (СС) на Руската федерация доклад за резултатите от сутрешния удар по военни командни, комуникационни и енергийни съоръжения в Украйна.

Украинските власти и медии съобщиха в понеделник сутринта за серия от експлозии в Киев и други региони на Украйна, включително в района на Днепропетровск, Лвов, Чернигов, Одеса и Харков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Прекалено дълго Русия търпя зулумите на хазарската мафия. Дори и на изключително толерантния Путин му свърши търпението. Крайно време беше!

  2. Руснаците явно не искат да тормозят мирното население на Украйна, все пак са един народ, но всичко си има граници. Мисля че трябва да бъдат напълно отрязани жп транспорта, комуникациите и електричеството, особено на прифронтовите територии.От Щабовете и командванията да не остане тухла върху тухла

  3. ПОЗДРАВЛЕНИЯ СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ БОЙ ПО ВСЕКИ КОЙТО ЗАСТАНЕ СРЕЩУ ТЕБ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *