Путин: Нанасяме удари по Украйна, но кой започна? От Зеленски зависи кога ще приключи военния конфликт

Москва обяви, че от президента на Украйна зависи кога ще приключи военния конфликт в страната. От Кремъл отново подчертават, че Киев продължава да отхвърля руското условие да признае независимостта на Крим и четирите бивши украински области, които вече са част от Руската федерация.

На церемония в Москва Владимир Путин обеща, че въпреки Западната истерия, боевете ще продължат до пълното постигане на целите на СВО. И разясни, че руските целенасочени удари по украинската енергийна инфраструктура не са влизали в първоначалните планове на СВО, но са били предизвикани от Киев.

„В момента Западът вдига много шум около нашите атаки срещу енергийната инфраструктура на съседната държава. Да, правим го. Но кой започна пръв да руши? Кой удари Кримския мост? Кой взриви електропроводите от АЕЦ Курск? Кой е подложил на водна блокада Донецк? Недоставянето на вода на град с повече от един милион жители е акт на геноцид. На Запад никой не е отронил и дума за това. Пълна тишина. Но щом мръднем и отговорим реципрочно – те надават вой до небесата. Тези крясъци, разбира се, по никакъв начин не пречат на нашите бойни мисии. Специалната военна операция продължава по план”, каза Путин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. НАНАСЯЙТЕ УФАЕИ ДО ДУПКА!ПОСЛЕ ЕЛАТЕ И НАС ДА ОСВОБОДИТЕ ОТ ТИЯ ИЗРОДИ,ДЕТО ПИЯТ КРЪВТАЖНА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! СЛАВА НА ПУТИН!!!

  2. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ИМАТЕ ОБИЧТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЕЗ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ОРЪЖИЕ В БАНДЕРЛАНДИЯ СА ВАШИ И НАШИ ВРАГОВЕ ПРАТЕТЕ НИ РАМАЗАН КАДИРОВ С БАТАЛЬОНА СИ И “ ВАГНЕР “ ДА НИ СПАСЯТ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *