Проф. Людмил Георгиев РАЗКРИ Защо ГЕРБ Крадат и с Ушите си, без Западът да им дири сметка! Истината е Шокираща:

„България е във васална зависимост от САЩ и затова няма голямо значение кои са вътрешните политически субекти. Дали ще управляват ГЕРБ или БСП – страната ни е поробена и принизена в ранг на американска колония, задължена е безпрекословно да изпълнява заповедите на Вашингтон. Затова ако БСП вземат властта и откажат да се подчинят на колониалния господар, ЦРУ набързо ще им спретне една цветна революция, за да върне на власт Борисов.“. Така критическият психолог проф. Людмил Георгиев коментира пред БНР одобрените от НС преговори с Америка да купим техните изтребители Ф-16.

„Извън договорите, с които Запада ни е хванал за топките обаче има и нещо друго. Като народ ние, българите имаме едно традиционно възпроизвеждащо се васално отношение към всяка една велика сила, в чиято сфера на влияние попаднем. И тутакси я обявяваме за спасител на нацията ни. А истината е, че всяка от тези държави гледаше на нас колонизаторски, гледаше си предимно своя интерес.

За последните 140 години такива „спасители“ за нас бяха Германия, после СССР, сега САЩ и НАТО… С уговорката че при СССР тази зависимост сякаш беше най-мека и България имаше най-голям суверенитет. Но то е защото комунистическия модел на СССР не допускаше експлоатация на човек от човека… пък какво остава на държава – от друга държава.

За западните структури обаче никога не е имало значение каква политическа партия и правителство управляват в подопечната им колония. Важно им е само колониалното правителство да им играе по свирката и да им разпродава на безценица националните и икономически интереси на държавата си. А ако едно такова васално правителство откаже да го прави, те тутакси му спрятат цветна революцийка като Пражката пролет (Чехословакия, 68 г.) или Оранжевата революция (Украйна, 2004 г.) “, смята Людмил Георгиев.

Професорът е на мнение, че през последните 100 години във външната си политика САЩ се ръководи от доктрината, прокарана от президента Уудроу Уилсън, която гласи: „защита на икономическите и други интереси на Щатите по целия свят, включително и със сила“.

„Проблемът обаче е в това, че от тогава до сега империята САШ се разпростря върху целия свят. И се оказа, че всяка точка на планетата е точка на национален интерес на САЩ“, смята Георгиев.

Едно от доказателствата за това, че днешна България е във васална зависимост от САЩ е скандалното прегласуване под натиск на взето вече решение на НС за преговорите за Ф-16. Но има и много други белези на нашия васалитет:

„България стана акционер в една международна частна компания в Александруполис, създадена с цел да вкарва у нас втечнен газ. Целта е чрез тези доставки да се минимизира вноса унас на руски газ. И това, при положение, че руския газ е най-евтиния и качествен в света. И купуването на какъвто и да е друг газ е в тотален разрез както с икономическата логика, така и с българския национален интерес. Втора точка от този американски план, към който васална България е задължена да се придържа беше решението задължително да купим прескъпите американски самолети. И сега предстои изпълнението на третата точка – Управляващия ни елит да отхвърли преминаването на тръба от „Турски поток“ през България“. Така и ще стане, прогнозира проф. Людмил Георгиев.

Играейки по свирката на Вашингтон и Брюксел, управлението на ГЕРБ разчита тези негови международни „партньори“ да оправдаят безобразията и да не му търсят сметка за кражбите, които върши в България“, коментира още проф. Георгиев. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Само планът чаушеску ще спаси българия от българоубиеца борисов

  2. Няма вече кои да изпълни план чаушеску,защото в България останаха само послушковци на герб,пенсионери и цигани.Будните хора бяха принудени да емигрират на запад да слугуват на новите ни господари.

  3. В Пазарджик пък хванаха местния лидер на ГЕРБ, че е укрил данъци за 100 хиляди лева. Защо да ги плаща? Тия живеят със съзнанието, че са „дрийм тийм“ и им е позволено да правят всичко. Да убиват, да крадат, да присвояват, да усвояват, да кадруват, да рекетират, да извиват ръце, да унищожават съдби, да преследват политически противници, да разкарват експерти, за да назначат роднини, докато политическата паяжина не бъде изплетена и не започне реално да души един град.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *