Проф. Иво Христов: Операция „Коронавирус“ е опит на Глобализма да оцелее! Резултатът от това: Световната икономика е в руини! (С ВИДЕО)

Пандемията от коронавирус всъщност не е никаква пандемия. Аз я наричам Коронобесие. Налага ни се изкуствен страх чрез медийни и политически манипулации. Вече половин година след появата на „заболяването“ ние не знаем как то се предава, не знаем със сигурност какви са му симптомите, не знаем и как се лекува. Това е чиста манипулация. Проблемът се преекспонира и зад него стоят политически и икономически цели.

С раздухването на фалшивата пандемия СЗО проправя пътя на глобализма и по-точно на една глобална световна диктатура. Архитектите на тази измама живеят в САЩ, а тази държава я чакат много тежки дни.

Вирус има, но е сравнително безобиден, а за последните 6 месеца операцията по налагането на идеята за това колко е опасен и смъртоносен, постигна ефекта на световна война… без да са се водили бойни действия. Милиарди хора бяха затворени по домовете им, а глобалната икономика се срина. Операция „Коронавирус“ е грандиозна манипулация, която се постига и изразява в цифрите.

Това заяви социологът проф. Иво Христов пред bTV. (Интервюто с него можете да видите в клипа под тази статия)

Професорът заяви още, че измамата COVID-19 е мултинационална многопластова и многоходова комбинация, която е замислена да постигне редица цели. Една от тях е в бъдеще движението на хора, стоки и товари да е фрагментирано. „Ще ни се спусне една по- особена форма на глобализация – фрагментирана и локална. Светът ще се раздели на отделни политико-икономически блокове – Северна Америка, Китай, Русия, Европа, Индия. И движението на стоки и хора ще е свободно само в рамките на отделния блок. А самите блокове ще са силно изолирани един от друг“, анализира проф. Христов.

„Експериментът с епидемията от Ковид-19 показа, че новата икономика може да работи и без хората, без онези 2 млрд. души, които бяха затворени по домовете им. Правете си изводите колко души са излишни в момента в света. Роботизацията направи излишни много работници и служители. В момента планетата ни живее в междувремие – то може да доведе до срив на системата или до преминаването й в друго състояние“, обясни той.

Според него има опит да се „дирижира“ светът да живее по нови правила, като основното средство е чрез страх и медийна манипулация. Ковид-19 е многопластова и многоходова операция. Тя е част от войната на глобалисткия капитализъм срещу локалния изолационистки такъв. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Точен и аргументиран анализ. Както винаги професорът показва и изразява мнението на огромен брой свободолюбиви трезвомислещи и интелигентни хора.В човешката памет от векове се спотайва страхът масови епидемии от чума, холера, тиф, едра шарка и др. помитали огромен брой хора. Не случайно Холивуд изобилства с апокалиптична продукция за футуристично обезлюдяване до отделни бройки на населението на планетата. Теорията на Малтус обладава умовете на много от творците, а и на не малка част от държавниците, за които задръстването на планетата с излишна маса изисква периодична редукция. Войни от световен мащаб сега не са за предпочитане понеже средствата за воденето им днес са прекалено лесни за употреба /натискаш копче и изчезват не само излишните хора, но и елитите които са ги вкарали в конфликта/. А това за елитите, особено тези с идеи как да печелят от конфликтите, не е добре. Една добре режисирана глобална псевдоепидемична манипулация, за каквато Холивуд е подготвил почвата, срива икономиките на държавите, това води до изпадане на големи маси в икономическа зависимост и дори безтегловност, оттам глад, болести, завишена смъртност и най-вече нов ред по вкуса на хегемоните. Интересно защо се даде ход на това точно сега? И второ защо всички без изключение се вързаха на манипулацията?

  2. Защо точно сега? Вероятно защото си спазват плановете… Agenda 21! И може би и защото е изборна година в САЩ.

    Защо всички се вързаха? Какво имаш предвид под „всички“? Ако е всички правителства, защото всички са в играта и получават заповедите си от едно място. Ако е всички (не всички, но болшинството) хора, защото са безумно глупави и не виждат по-далеч от носа си. Напълно липсва критично мислене. Те приемат холивудските филмчета спускани по света централно от 5-6 глобални конгломерата по телевизиите за „новини“! Но в тяхна защита може да се каже и че „здравна заплаха“ е диаболичен план който действа на много хора. А и истеричното повтаряне на едно и също нещо цял ден, всеки ден, в продължение на месеци определено има психологичен ефект. Затова се и прави. Също, по-голямата част от информацията относно какво всъщност става по света е на английски. Колко обикновени хора го говорят на такова ниво, а и колко се интересуват или знаят какво да търсят… Има и български източници наистина, но те не са популярни. Неслучайно средствата за масова дезинформация от няколко години премахнаха коментарите под статиите… Това беше мястото където повече хора можеха да видят алтернативни мнения и да бъдат насочени към други източници…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *