Проф. Иво Христов: Единственото, което Западът иска от Русия, е – да я няма! (С ВИДЕО)

Във видеото по-долу вижте и чуйте интервюто на журналиста Симеон Миланов с геополитическия анализатор, социолог и народен представител от БСП проф. Иво Христов относно съперничеството между Русия и САЩ. Какво се опитват да постигнат САЩ с извънмерната агресия срещу Русия и как може да им противодейства Москва? Врагове ли са ЕС и Русия или имат взаимни интереси? Ще надделее ли прагматизмът в отношенията между Москва и Брюксел (Берлин) или влиянието на Вашингтон е твърде силно? Ще се повтори ли цветната революция в Беларус от това лято и каква ще е съдбата на президента Александър Лукашенко? Какви са вътрешните проблеми на Русия и ще бъдат ли преодолени? Ще се възползват ли САЩ от тях, за да нанесат разгромен удар по геополитическия си конкурент? Има ли опасност новата Студена война да премине в гореща фаза? Кой има изгода от т. нар. „зелени“ политики и защо глобалния западен елит култивира „зелени“ движения?

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/k9Ts0n-xcSU

Втората част на интервюто с Иво Христов Виж Тук:

Иво Христов: Европа приключи като модел за подражание!

https://youtu.be/aYJre9Xw3k0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. По всичко личи, че джендърите не са чели нашата „притча“ за гладната лисица, която цял ден вървяла след коча – с надеждата – „онова“, което се люлее между краката му – да падне!

  2. ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ВИСАРИОН ТОЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЯ РУСИЯ НИКОГА НЕ ПАДА НА КОЛЕНЕ ДОКАЗАЛА ГО Е

  3. РУСИЯ ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА ЗАЩОТО Е СВЯТА И ГОСПОД И СВЕТА СА С НЕЯ РУСИЯ Е СВЕТОВЕН МИРОТВОРЕЦ И НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА НИКОГО НИКОГА НИКОГО НЕ Е НАПАДАЛА А САМО Е ОСВОБОЖДАВАЛА ЗАТОВА ИМА СВЕТОВНАТА ОБИЧ ДОВЕРИЕ И НАДЕЖДА РУСИЯ ЗНАЧИ С В О Б О Д А

  4. Русия не ни е проблем,проблема е,че следващото правителство ще е по-страшно от ГЕРБ.
    За какво ручахме жабетата, като пак ни предлагат ЦЦ и разни други, които извършиха геноцид в България и са много по-страшни и по-опасни от правителството на Борисов?
    Докога ще бъде избивано и преследвано българското население,спрете се!

  5. За какво ручахме жабетата, като пак ни предлагат ЦЦ и разни други, които извършиха геноцид в България и са много по-страшни и по-опасни от правителството на Борисов?
    Докога ще бъде избивано и преследвано българското население,спрете се!

    • Русия не само не ни е проблем, а ни е кръвен и обичан брат. От Борисов по-страшно за българския род на този етап няма. Не зная защо изобщо вкарваш в сметките за парламента Цветанов. Може би защото си гербаджийски трол и са ти заръчали тъй да пишеш, че да омекотяваш народната омраза срещу Борисов. Не ти се получава

  6. Към коментара на проф. Иво Христов, един от най-умните анализатори, даже извън мащабите на България мога да прибавя един изключителен источник, който чета от 15 години. GLOBAL RESEARCH с френско допълнение MONDIALISATION на проф Шосудовски. The U.S. Monetary Power and the Struggles for International De-Dollarization Този сайт предоставя превод на 27 езици.

  7. След над 30години преход се оказа ,че нито имаме общество,нито имаме държава, нито имаме ценности оказа се ,че пътя, по който сме се движили е в грешната посока. никак не е малко,че все повече хора в България разбират и усещат , че се движим към нищото.до преди година и това го нямаше. сега вече знаем, че трябва да се започне отначало. да ,количествените натрупвания ,доведоха до качествени изменения и българите вече няма да живеят ,както през тези 30 години. и тук е тревожния момент–в състояние ли сме да си променим съдбата?след толкова падания ,ще се изправим ли да си вземем държавата и живота си обратно?4 април е важен,но какво следва след това?продължане по стария път , рестарт или тръгване по нов път?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *