Проф. д-р Иван Чалъков от ИСУЛ: Пандемията е Измама! Тя няма нищо общо нито с медицината, нито с науката! Следете пътя на парите!

Пандемията от „Ковид-19“ всъщност не е никаква пандемия и няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете кой и защо провокира тази масова психоза. Следете офертите за термометри и маски. Правителството ни купува маски за 3 млн. лв. И ги е купува за 3 лв. парчето, а те всъщност струват по 3 стотинки. Ковид-пандемията е някаква масова световна измама. Това каза проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ и епидемиолог в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ” в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич” коментирайки COVID-19.

Хората от цял свят излязоха на улицата. С тази пандемия една шепа хора правят останалите милиарди човеци на идиоти. Днес е заведено дело от съдиите срещу маските, които трябва да носят децата, каза още професорът.

Проф. д-р Иван Чалъков

Доц. Ангел Кунчев от Щаба за борба с коронавируса дотолкова изнагля, че онзи ден си позволи в прав тест да обиди доц. Мангъров. „Ти виждал ли си отделение за COVID-19, бе?!“, попита най-арогантно този лъжец. Прозвуча ми като репликата от българския сериал „Под прикритие“, когато Захари Бахаров пита: „Ти качвал ли си се на Q7, бе?“. Хората трябва да знаят, че Ангел Кунчев не е никакъв лекар, а най-обикновен администратор, докато доц. Мангъров е светило в родната епидемиология. Пълно безумие е книжен плъх, посредствен консултант по инфекциозни болекти като Кунчев, който реално не лекува хора, да си позволява такъв тон и език към големия д-р Мангъров. Епидемиологията е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. В нашата наука има много неписани правила, които един теоретик като Ангел Кунчев, който никога не е лекувал хора, няма как да разбира. Те се разбират и прилагат само от хора-практици, обясни професорът в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком.

Преди два месеца пак същият Кунчев си позволи да заяви, че българските лекари нямали хигиена и той лично решил да ни дисциплинира.

Ще ви кажа, че оздравяват само тези хора, които преди това са били болни. Останалите се водят заразени и незаразени. Тази „грешка“, която се натрапва и мултиплицира от Щаба във всяко тяхно съобщение, е напълно умишлена. Същото важи и за репликите им „починал С Коронавирус. Забележете, не „ОТ коронавирус“, а „С коронавирус“. Тия уж грешки всъщност се използват с цел манипулиране на населението. За мен корона-пандемията е чиста измама, а насаждането на страх у хората е за да се оправдаят разходи и пари. Това е някаква масова геополитическа манипулация, категоричен е д-р Чалъков.

Ами „чувството за чуждо тяло в организма“ – такъв бил основният симптом при Ковид… спомняте ли си глупостите на ген. Мутафчийски, смели сме се от сърце, припомни той. Доцент Коста Костов от Щаба пък в началото говореше едни неща, а после съвсем други и обратните на тях, коментира професорът.

Като лекар никога няма да сложа на дечицата маски. Не ги препоръчвам и на пациентите си. Питах Щаба защо при това положение не затворят клиниката ни. И когато ги попитах, не ми отговориха, заяви той. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Пазарната икономика е икономика на размяната и крайният потребител винаги е човек. За да има печалба, трябва да има потребител. За съжаление автоматизацията и роботизацията изместват човека от производството, а то е основният генератор на печалба. Получава се дисбаланс. Хората нямат какво да дадат, за да получат стока. Населението на Земята главоломно се увеличава, за да я има пирамидата, раздават се заеми, които е ясно, че са невъзвращаеми, за да я има пирамидата, но тя въпреки това е към срутване. С пазарната икономика е свършено и има два пътя. Единият е пътят на комунизма, без комуните, а другият е пътят на робството. Естествено „елитът“ избира робството, но 7 милиарда не са като 70 милиона, те трудно могат да бъдат контролирани. Човечеството е достатъчно развито, за да не служи безропотно на господарите си. За целта се създава буферна раса, същите тези роботи, но не подчиняващи се на законите на Азимов, а само на своя бог – изкуственият интелект. Господарите контролират него, а той вас. Терминатор става реалност, а хората стават никой.

    За въвеждането на тази система е необходимо буферно време и елемент на контрол, който да бъде въведен в човеците. Ако се страхувате, вече сте мъртви, ако се подчините, децата ви ще са роби. Искате ли вашият бог да изглежда като Бил Гейтс или Джеф Безос?

    • Прав сте Иван,но може би само 4,5 %от населението мислят и са убедени в това.

      • Значи само 4-5% от населението сме свободни мислещи хора,а не роби.Не знам дали Иван си дава сметка, че думата роботи вече има не само преносен, но и буквален смисъл.Хорат с човешко ДНК вече сатвърде малко на тази планета.

  2. Идеята е тези, които повярват на пландемията да се ликвидират. Такива има достатъчно и те ще бъдат ликвидирани. Те сами ще го направят.

  3. По луди и неграмотни неможахте ли да намерите. Да ходи и да помага в отделенията при болните тогава, ама без защитни средства. Тогава искам да го видя този малоумник.

  4. Още един глупак се изцепи. Но лошото е, че има още много глупаци, като него, дето вярват или сами създават конспиративни теории. Напълно подкрепям мнението на М. Тия, които не вярват, че има вирус, да отидат в болниците като доброволци, без защитни средства и по тоя начин сами ще се убедят, че няма вирус. Ако не се заразят и ако останат живи. По тоя начин ще докажат своята правота пред останалите хора.

  5. Дойчо и пиленцето М , Вие виждали ли сте маска за вируси , или само подобна на бикини

  6. За всички тези, които вярват във вируса, вируса ги е застигнал. Независимо дали е истински или не. Тия смешни маски и дистанция, при положение, че на касата трябва човек да е с маска, но като седне да яде на масата може да я свали. За какво ви говори това? Или сте малоумни по рождение, и сте идиоти. Тоя вирус, да не би да ви остави докато си консумирате на обществено място храната?
    Стига сте спали ами се огледайте и включете сивото вещество в действие, което не е само за окраса.
    Измислили са закони и глобяват ако не си носиш маската. Първо, това е пряко нарушение на човешките ни права. Второ ако някой е загрижен за здравето ни, няма да мисли закони с такава цел и да налага такива очевидно малоумни правила за защита и безумна карантина. И трето, доказано е от международни специалисти, че маската и дистанцията са пълна бутафория.
    Но, будните умове търсят истината, а останалите само изпълняват каквото им се каже и са за лов на вещици в тъмното.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *