Проф. Джон Миършаймър: Единственият начин за стабилност в Европа е Украйна да се превърне в неутрална държава (С ВИДЕО)

Джон Миършаймър за бъдещето на Украйна: Това, което ще се случи е, че Украйна ще се превърне в нефункционираща държава. И с това имам предвид, че тя ще загуби голяма част от територията си на изток и юг, а в допълнение нейната икономика ще бъде унищожена.

Руснаците се опитват да унищожат Украйна, като си вземат всички проруски територии. Целта им е остатъчната държава с център Киев да е толкова слаба, че или да не може да влезе в НАТО, или ако го направи, това да бъде по-скоро проблем за алианса, отколкото предимство. Вярвам, че единственият изход от тази война и единственият начин да се създаде някакво подобие на стабилност в Европа е Украйна да се превърне в неутрална държава, Западът да се откаже от желанието си да я превърне в своя крепост на границите на Русия. Руснаците няма да се задоволят с по-малко. Следователно, ако искаме да сложим край на този конфликт, трябва да вървим към неутрална Украйна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Русия ще победи в хода на тази своя операция наричана война. Тя винаги е побеждавала ще победи и сега. Но това от което се страхуват краварите , при това с основание е въпросът кой след края на войната ще храни Украйна? Евросъюза определено не иска. Германия и Франция няма как да се навият – те си имат сериозни вътрешни проблеми. Америка е далеч и гладните укри няма как да стигната до там а план „Маршал“ за Украйна няма да има. Полша нито е цъфнала нито ще върже скоро – шляхтичите още сега искат да разкарат от главите си укрите. Така че оставаме ние накрая с гайдите и това няма да бъде за първи път в нашата история. Трябва да се готвим – чака ни голям баир!

  2. Руснаците, излъжат ли се, и отидат на преговори ще загубят Украйна, завинаги и нищо няма да спечелят!!!!Тия които изпращат танкове и бомби да убиват руснаци, се опитват и бъдещето да им налагат, това са преговорите в момента, нищо друго!!!! НИЩО ДРУГО!!!Дали ще се излъжи Русия отново, де да видим, очаквам го!!!

  3. Русия, трябва да си вземе(задължително), цяла Украйна до западните покрайнини, който са полски и унгарски. Ако не го направи, ще има смъртен враг в двора си, докъто я има Русия на света!!!! И никакви неутрални държави вече не решават проблема, видяхме какво става с неутрална Финландия!!!!

  4. ФАЛИРАЛА , УНИЩОЖЕНА И С НОВИ МНОГО ПОМАЛКО ТЕРИТОРИЯ ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ НЕЗАВИСИМА И НЕУТРАЛНА.
    ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ НА ФАШИСТИТЕ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *