Прокуратурата погна Депутата от ГЕРБ, който Брутално Преби и вкара в болница 73- годишна старица! ВИДЕО:

Прокуратурата погна депутатът от ГЕРБ Костадин Язов във връзка с побоя, в който го обвини възрастна пловдивчанка. Потресаващия скандал избухна този четвъртък!

Депутатът от 41-вото Народно събрание Костадин Язов

Депутатът от ГЕРБ в 41- то Народно събрание Костадин Язов е пребил жестоко 73- годишната Стоянка Вътова на улицата пред десетки свидетели. Драмата се е разиграла на 10 май между 14 и 14.30 часа. А прокуратурата вече се е сезирала и изяснява обстоятелствата по случая.

Вследствие на бруталната физическа саморазправа 72-годишната старица влезе в болница. От където даде тайно интервю за медиите, защото от предната вечер входът на болницата бил заварден от полиция. Униформените категорично отказвали да пуснат журналисти в болничното заведение УМБАЛ „Свети Георги“, чиито шефове са назначения на ГЕРБ.

Затова баба Стоянка, въпреки нараняванията си, излезе навън, за да разкаже за жестокия побой, нанесен й от ГЕРБ-депутата Костадин Язов.

Ето какво се е случило: В ранния следобед на 10 май възрастната жена очаквала камион, който да й достави багаж от Англия. Тъй като паркоместата пред блока вечно били окупирани от возилата на клиентите на близкото заведение „Вижън клуб“, живущите имали уговорка с управата на бара, да им освобождават място, когато им се наложи да разтоварят багаж. Затова Стоянка Вътова влязла в заведението, да помоли да й освободят място на паркинга, където да може да спре камиона.

Барманът преместил един автомобил и възрастната жена застанала на освободеното паркомясто, за да го пази. В този момент пристигнал автомобил, който понечил да заеме мястото. Госпожа Вътова му направила знак, че е заето. Но… автомобилът продължил и нагло започнал да я избутва. Жената отстъпила назад, но автомобилът не спрял. И я ударил в краката. Това се повторило няколко пъти, докато я изтикал изцяло от мястото и паркирал.

Жената се опитала да обясни, че очаква камион с багаж за разтоварване и затова мястото й трябва. Вместо това обаче шофьорът – депутатът от ГЕРБ Костадин Язов, който е и шеф на „Електро-енергийния системен оператор” я залял с лавина от псувни. Стоянка Вътова отрече твърденията на Язов, че удряла колата му с чанта. Като заяви, че в себе си носела само портмоне, за да се разплати с куриерската фирма за доставката.

Пред молбите на Вътова, ГЕРБ-депутатът най-безцеремонно излязъл от паркираната вече кола и хлътнал в заведението. А възрастната жена го последвала, за да помоли персоналана „Вижън“ за съдействие. Управителят помолил Костадин Язов да си отмести колата и да освободи място за камиона. Успокоена, че нещата се нареждат, жената излязла от заведението. Но на изхода получила брутален удар в тила от догонилия я вбесен депутат. Толкова силен, че според свидетели, Вътова пада на земята в несвяст.

Посетители на заведението наскачали. А Стоянка Вътова разбрала, че нападателят й е депутат от ГЕРБ по реплика на един от клиентите в заведението към побойника Язов: „Не те ли е срам да биеш възрастна жена, бе, ти си депутат от ГЕРБ“.

След тежкия удар в гръб, който Язов нанесъл на старицата, той се отправил към колата си. Но след като чул, че Вътова го обижда, той тръгнал отново към нея с още по-голяма ярост. Тя се уплашила, но се намесили и други граждани, като един от тях застанал между разбеснелия се Язов и жертвата му.

След като видял, че хората застават пред жената, Костадин Язов се отказал, метнал се на автомобила си и отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока.

Стоянка Вътова

Малко след това пристигнал роднина на Вътова, който я отвел в болница.

Още няколко свидетели на инцидента разпознават Костадин Язов, като човека, който е ударил с все сила в главата 73-годишната Стоянка Вътова. Язов беше народен представител в 41- то Народно събрание. Където се прослави като депутатът, който нито веднъж не се е изказал от трибуната на Парламента. Но за сметка на това същия би рекорда по задгранични командировки из целия свят за сметка на данъкоплатците. Носител е и на още един приз, макар и неформален- „Най-добър танцьор сред депутатите от ГЕРБ“. А след разпускането на 41-вия парламент, Язов зае поста зам. председател на Надзорния съвет на „Електроенергиен Системен Оператор” ЕАД.

Бившият депутат отказа да коментира случая пред медиите с трогателното и инфантилно оправдание, че законът не му позволявал докато прокуратурата не приключи проверката по случия. Но използва възможността да обвини Вътова, че е скалъпила тази история с цел да му иска обезщетение. Язов съобщи още, че пребитата Стоянка Вътова имала роднина – прокурор, който можело да повлияе на разследването.

Така или иначе, случаят се изяснява. Но остава най- любопитният въпрос: защо входа на болницата се е охранявал от полиция, инструктирана да не допуска медии? И има ли нещо общо с това ГЕРБ. Въпросът ни, разбира се, е риторичен! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

Надя Колева, skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. А бе НАУЧЕТЕ КЪДЕ СЕ СЛАГА И КЪДЕ НЕ ПЪЛЕН ЧЛЕН, журналисти!

    • НЯМА КАКВО ДРУГО ДА КАЖЕШ ЗА ВАШИЯ ДЕПУТАТ НАЛИ,ГЕЙБВЕРАСКА ПОДЛОГО.БОКЛУКА ОТ ШАЙКАТА ТРЪГНАЛ ДА ГАЗИ БАБАТА И ПОСЛЕ Я Е ПРЕБИЛ ,А ТИ СИ ТРЪГНАЛ СИНТАКСИС ДА ПРАВИШ.

  2. ТОВА Е БОКОЛАНДИЯ.ВЕЧЕ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ШАЙКАТА ЗАПОЧНАХА ДА ГАЗЯТ БАБИТЕ НИ ПО ПАРКИНГИТЕ.КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА ИЗГОНИМ ШАЙКАТА.ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ НИ ПРЕГАЗЯТ ВСИЧКИТЕ,НО НЯМА ДА СИ ИДАТ ДОБРОВОЛНО.

  3. Всички от партия ГРОБ са мутри , занимаващи се с дрога, проституция, продажба на органи, кражби, мокри поръчки

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *