Прея се втали от зор! Свали 20 кг. за 1 месец в „Като две капки вода“

ПреяЧаровната Прея може и да остане на последно място в „Като две капки вода“, но пък е възможно да стане победител в една друга битка – тази с килограмите.

Гласовитата певица буквално се топи пред очите на  зрителите и ги удивлява с новата си  фигурата. От началото на шоуто тя е смъкнала рекордните 19 килограма и продължава да губи пухкавите си форми.

Тя много пъти опитвала диети, но бързо се отказвала. Сега обаче имала два мотива и двата се оказали сериозни. Първият е, че се влюбила и искала да изглежда добре пред гаджето си, чието име все още крие. Вторият е предаването „Като две капки вода“. Щом разбрала, че ще се превъплътява в различни образи, тя се притеснила страшно.  Страхувала се, че ще й се паднат слабички певици и ще изглежда гротескно на сцената.

От притеснение изгубила апетит и едновременно с това провеждала нискокалорична диета. По време на предаването тя репетирала по пет пъти в седмицата, танцувала, забравяла да яде и резултатът вече е налице.

От предишната й тромавост няма и следа, а след още пет кила надолу, ще е като манекен.

Бях свикнала да съм дебела от дете. Подиграваха ми се, но нямах воля да се преборя с теглото си. Сега обаче съм щастлива, че го направих и ще се опитам да задържа тези килограми. Ще ми е лесно, защото имам много ангажименти през лятото,  обясни винаги усмихнатата певица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *