Антон Хекимян скъсва с ергенлъка, търси пръстен за Василена!

Антон ВасиленаАнтон Хекимян вече е решил  да предложи брак на гаджето си Василена. На практика те са заедно от три години, а от половин живеят под един покрив. Но телевизионерът искал всичко да е по правилата, затова ползвал приятелите си като брачни консултанти и питал как да й предложи брак, така че тя да не откаже.

Антон е щастлив с Василена и е убеден, че тя е жената за него. Двамата се влюбили от пръв поглед на медиен фестивал в Свети Влас. Още като я зърнал, водещият разбрал, е тя е жената с главно „Ж“. Но решил да не бърза и да я ухажва по всички правила. И да не се пали много, защото вече се бил парил на два пъти.

Той имал две връзки, които продължили по две години, но когато станело дума за брак, избраниците се разсейвали и бавно се отдалечавали. А последната си събрала студено багажа и си заминала. Така му нанесла жестока рана.

Остава той да се реши. Сега водещият на сутрешното предаване на Би Ти Ви стъпвал буквално на пръсти и правел всичко много бавно. Ухажване, гаджосване, събиране в един апартамент… и наблюдавал реакциите на любимата си. Лъчезарната Василена обаче била доволна, щастлива и по всичко си личало, че няма намерения да му бяга.

Но парен каша духа и… чак сега Хекимян се престраши да я помоли да се оженят. Вече я представил на родителите си и те я харесали. Даже му натякнали, че му е време за семейство.
Хекимян сега търси пръстен и репетира любовно признание.
Василена също работи като журналист, разбира го отлично защо трябва да си ляга рано и да става по тъмно и най-важното – обича го. И едва ли ще му откаже брак.

Остава той да се реши.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/FxttorWS3OA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *