Преслава и Бирмата пак се събраха

Преслава влюбенаСкандалната двойка  Преслава и Бирмата отново се събра.

Певицата  бе поканена на откриването на столичен клуб и се появи с целия си блясък, но там вече беше дошъл Георги Станоев със свитата си. Охраната веднага настръхна от ужас, че ще прави не само сефтето на клуба, но и сефтето на първото меле в него.

Защото напоследък  присъствието на двамата бивши на едно място неминуемо води до скандал и тупаници. Но този път за изненада на всички, дори на леко стреснатите посетители  нямаше никакви ексцесии.
Даже напротив – Преслава и Бирмата бяха щастливи по непонятни причини и искрено се забавляваха. Тя а бе настанена на ВИП сепаре точно  до това на милионерския син и двамата не спряха да се закачат и да вдигат наздравици и да се смеят.  А когато дивата излезе да пее на сцената, Преслава поздравяваше ту собствениците, ту посетителите, ту него. По микрофона тя се провикваше. „Хайде, Бирма, ти си“, „Давай, Бирма, ха така наздраве!“. А посетителите изумено я гледаха и очакваха всеки миг да започне търкалът.

От своя страна милионерският син вдигаше наздравици за нея, усмихваше й се любовно и двамата се държаха като стари приятели, или като току що влюбващи се отново пиленца.

Явно отново са двойка и скандалите вече са в миналото, зарадваха се техни приятели, които от месеци са на тръни да не би буйната двойка да не се сбие и пак да стане за резил.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *