Кобилкина намери нов мъж, ревнува я, което значело, че я обича

кобилкина1Срещнах един много интересен човек. Чужденец е. Много сме си близки, но не зная как ще се развият нещата. Засега са страхотни, призна в свое интервю  Наталия Кобилкина.

„Край мен се въртят много мъже, ухажват ме, но в момента това никак  не е добре, защото новият ми  е много ревнив. Изпитва много силни чувства и е пълна противоположност на бившия ми съпруг. Обича ме на всяка цена ”, сподели сексоложката.

Наталия отново припомни, че със съпруга си са в добри отношения и даже си помагат и търсят съвети един от друг. Не сме като куче и котка, нямаме какво да делим.  „Много семейства усещат, че между тях нещата започват да зациклят, но по инерция и  от страх да не останат сами, се вкопчват  в нея и започва един процес, в който всеки намразва другия и го обвинява за всичките си неудачи.  Накрая е пак се разделят, но със скандали, с драми и излишни негативни емоции. Необходима е голяма сила и честност да се разделиш още в началото, когато усетиш, че нещата не вървят, като искаш. А за мен основната  дума, характеризираща  една връзка е развитие. При нас нямаше такова и навлизахме в руслото на рутината ”, каза сексоложката.

Наталия пак повтори,  че разводът им не е бил заради друг или друга. Двамата били на чисто и намали други връзки. Но доказателство за небходимостта от нея е появата на трети човек. Появи ли се той, значи нещо е липсвало и  раздялата е трябвало да стане още преди това, категорична е Кобилкина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *