Шок! Влюбени правят се*с пред супермаркет, дошла им музата

секс супермаркетВлюбена двойка яко подпийнали американци не се сдържаха и решиха да докажат чувствата  си  на открит паркинг пред голям супермаркет във Вирджиния.

Фактът, че било посред бял ден и паркингът бил пълен с хора, които отивали или се връщали от магазина, изобщо не направило впечатление на пияните гълъбчета. Зажаднелите за плътски ласки се награбили направо на асфалта. Тъй като мъжът бил пиян до безпаметност, жената го положила на земята и бясно започнала да го съблича, а той се смеел похотливо. Тя вдигнала полата си, след като трескаво разкопчала ципа на панталона му, но мигове преди да консумират големия си мерак, страстите им били  прекъснати от полицаи.

Униформените били извикани от втрещени  клиенти на магазина, които не можели да стигнат до колите си, заради горещата сцена, която се вихрела на асфалта.

Влюбените пък били страшно недоволни, тъй като не успели да стигнат до заветното сливане. Макар че буйната Кимбърли Джексън вече почти била разсъблякла приятеля си и се готвела да го яхне, униформените я секнали в най-горещия момент. Дамата  била отведена в полицейския участък за нарушение на обществения ред, а приятелят  й откаран в болницата, защото бил в силно алкохолно опиянение и имало опасност да се отрови.

„Нищо нередно не е станало, просто бях в настроение за интимни лески”, обяснила малко по-трезвата  Кимбърли своята безумна постъпка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *