По Силиконови Ц*ци Лъсна в интернет Шефката на „Финансово Разузнаване“ в ДАНС, която Разследва КТБ ! Виж Тук:

polina_ksvrukova
Полина Кавръкова

Има ли връзка между фалита на една банка и бюста на  бивша шефка на родното финансово разузнаване, която именно е трябвало да пресече престъпната схема КТБ?  Винаги има, ако нещата се развиват в България и стават типично по български.

Полина Кавръкова, която ръководеше финансовото разузнаване на ДАНС, явно не е добра разузнавачка, защото буквално проспа фалита на банката на Цветан Василев. Или по-скоро й е било платено да го проспи.

Но вместо да се скрие вдън земя от срам, тя замина за Канада да учи и канадците на българския опит в разузнаването.

Полина Кавръкова
Полина Кавръкова

Кавръкова беше  назначена за шеф на отдела „Финансово разузнаване“ в ДАНС  през 2011 г. без нито ден трудов стаж в тази област! Точно тогава Банката КТБ подозрително цъфтеше и раздаваше огромни лихви и хиляди кухи кредити. Още тогава една проверка на банката би показала, че има нещо съмнително. Но проверка не бе направена. Три години по-късно, когато балонът КТБ аха да гръмне, шефката на тайните финансови надзорници бе  освободена тихичко и остана чиста и с девствена биография.

Кой я назначи и кой я освободи от поста остава пълна тайна, загадка и мистерия. Но явно й е плащано не да си гледа работата, а напротив…

Полина Кавръкова
Полина Кавръкова

Това доказва и неочакваното замогване на Кавръкова. /Може да е спечелила и от лотарията на Пеевски, кой да ти каже/. Но да приемем, че е пестила от закуски, защото внезапно се появи в профила си в Instagram с добре оформени надути джуки и чисто нов силиконов бюст. На скандалните снимки Полина Кавръкова позира буквално като разчепена кифла, а визията на куха лейка и кандидат- мутреска силно се различава от очакваната – на ченге-счетоводител, който хваща финансови престъпници. От България Кавръкова се измъкна като обикновена жена, наближаваща средна възраст, а сега цъфти от снимките си в Канада като модна икона, с добре оформено тяло, бюст и други пластични корекции, които на всички е ясно, че не се правят без пари.

Заедно с Полина, в Канада бяха изнесени и скрити всички тайни за източването на КТБ.

Преди да стигне далечната североамериканска страна, тя се подвизавала в Англия и Италия. С какви пари, не става ясно.

Ясно е единствено едно – че между фалита на голямата банка и силиконовите бомби на финансовата инспекторка в ДАНС има сериозна връзка.

А каква е тя, оставяме да си отговорите сами. Skandalno.net

Ето я и скандалната снимка на финансовата надзорничка Полина Кавръкова:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *