ПОТЪНАХА ГЕМИИТЕ С ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ

Невиждана беда сполетя човечеството! Изчезнаха му евроатлантическите ценности! Вдън земя ли се навряха или потънаха в Марианската падина? В сейф на Световната банка ли ги заключиха или ги скътаха в някой тайник на дълбоката държава? Извънземни ли ги отмъкнаха и ги отнесоха на неизвестна планета?

Ценни ще да са тия ценности, разсъждавах аз, макар че до ден днешен никой не е дал определение за понятието евроатлантическа ценност. Ценни ще да са, щом всеки, който почнеше да ги прославя, ставаше я депутат, я министър и си купуваше я замъче, я островче. Няма как да не са ценни, щом трийсет години ни задръстваха ушните канали с тях! Възхваляваха ги сороси, юнкери, урсули, байдъни, столтенберги, зелевци – все първа ръка хора, световен елит, дет се вика! А на наша почва минчевци, фучевци ( Мама Фуч ), инджевци, дичевци, харалани, харизани и още една дузина мързелани, плевнелиевци, соломоновци, дайновци и майдайновци деряха гърла денонощно какво съкровище били евроатлантическите ценности! Как всеки, който няма в джоба си, на ревера или на снимката в профила си поне една евроатлантическа ценност, е путинист, рашист, мракобес, неудачник, неграмотник с червен потник, мандрил, крокодил, провинциал, неандертал, провал!

Ахмед Доган от Дръндар препоръчваше  евроатлантическите ценности, Карадайъ от Борино му пригласяше, Данчо Ментата от Карапелит се кълнеше в тях! Бойкикев и генерал Гном си ги бяха татуирали на едното място! На Баце, на Простата Кърджалийска, на Деситу и на двете Томита пъпът им гаче беше хвърлен насред Атлантика! Все отбор постсоциалистически евроатлантици, закърмени не с майчино мляко, а с водица от Атлантическия океан! Киро, Миро, Ленка и Асенка, че даже и Наско ( ако го помните ), се явявяха вече второ поколение евроатлантически каймак! Да не говорим за професионалния атлантик „майната му на православието“! Цялата бита сметана на нашето общество, ревеше, та се пушек вдигаше, в прослава на евроатлантическите ценности!

 

Успокоително ми действаше тая шумова среда с ектремните си децибели! Ходех със слушалки в ушите, за да не изпусна нито една евроатлантическа ценност, която лееха устите на Настимир, Божанката и Манол Пейков, а нощем препрочитах евроатлантическите напътствия на кака Мара от село Хаджидимово, Неврокопско.

Както би казала адв. Елена Гунчева – беше ми евроатлантическо бе, хора!

И изведнъж… баммм!

Тишина.

Нетаняху-Господин Геноцид помля Палестина. Изби пред очите на цял свят десет хиляди души, половината от които – деца.

А всички тези с евроатлантическите ценности бяха принудени от баш менторите си – богове отвъд голямата локва, да подкрепят това.

И евроатлантическите ценности приключиха.

Ни гък, ни мък за тях. Забравиха ги в една нощ, както забравиха и нацисткия поздрав с евро-атлантическа опаковка „Слава Украине“.

Че нали тези „ценности“ ви бяха „начин на живот“, бе евроатлантици?

В Газа погребват баща с трите му невръстни деца

Една снимка на наредените нагъсто детски трупчета в Газа нагледно показва какво в действителност представляват евроатлантическите ценности.

Има ли още вампири в България, които изповядват тия „ценности“?

Проклети да са!

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Три хилядолетия омраза там е сбрана и жертвений агнец децата, няма да я отменят, колко янгелчета в Донбас, а в Картаген

  2. Ценителите „демократи“ избиха над 5 милиона православни българи за 35 г. и подариха родината ни на турци, чифути и британоварвари, но така нареченият българин се кефи, че има банани и се е преборил с комунизма, така че като гламав търчи да гласува за убийците си, за да избият и децата му. Милена, надявам се не само да са проклети „демократизаторите-ценители“, а да овиснат по диреците, след което да се пържат в ада целите им родове!

  3. Великолепно написано! Истинска публицистика, каквато не бях чел от дълго време! Ще потърся и ще изчета с удоволствие всичко, написано от Милена Върбанова!

    • НЯМА ДА СЪЖЕЛЯВАТЕ, МНОГО ИСТИНА В РАЗБИРАНИЯТА И.
      ПОДКРЕПЯМ.

  4. Прочетеното ме смути силно. Не предполагах че в две човешки глави – които при това не са се виждали – моята и тази на г-жа Върбанова, може да има така еднакви мисли! Не предполагах но ето че е възможно. Аз безспорно не притежавам нито интелекта нито способностите на г-жа Върбанова но се опитвам да мисля по свой начин за „демокрацията“. Как е възникнала тя в най-демократичната държава – след смъртта на незнаен брой местни индианци избити от колонизаторите – това ни очаква и тук в България, колонизация от по-висши същества ( идентичността на този процес със съдбата на „нехората“, наложена на Европа от Германия е просто поразителна). Защо никой от апологетите на задокеанската демокрация към която вече повече от тридесет години летим, не посочи една друга държава по света в която президент е бил застрелян като куче на улицата, в която борец за граждански права (прости ми господи) е бил убит защото е чернокож, в коята гражданското движение наречено Черните пантери и водено от една крехка жена – Анжела Дейвис е било обявено за опасно и унищожено, в която продължава да съществува нехуманното наказание (в най-демократичната държава вероятно хуманизъм и демокрация се изключват взаимно), която в последните двадесет години е предизвикала повече войни, която единствена е употребявала атомно оръжие и е избила с него стотици хиляди японци. Вероятно аз съм тъп и не мога да видя очевидното – Америка е най, най, най. Аз не искам по улиците по които вървя да се търкалят дрогирани, аз не искам в града в който живея да има умиращи от глад, аз не искам да събирам капачки от бутилки защото държавата не може да лекува болните приятелчета на моите внучета, аз не искам да ме ограбват – всеки и във всеки момент. Не искам но няма къде да отида.

  5. “За да има чиста и свята Република, трябва да има народ- а не публика!”
    Мисълта е взаимствана от ФБ.
    Нека Ботевите(и не само негови) клетви застигнат продателите и предателите на България! (осъзнати).
    Нека тази сила започне да действа СЕГА!
    Амин!

  6. Браво! По-точно и логично обяснение на нещата не може да има. В крайна сметка по-силния бие по- слабия. И това става за удоволствие. Подлеци и нечовеци, а ние им вярваме че са можещи и ни мислят доброто и ни водят към доброто. Партизани ли трябва да ставаме?

  7. Докато тези уроди ДИШАТ, за България няма просперитет.
    Цалата пасмина, която е управлявала България от 1990 насам трябва да бъде унищожена.
    Всеки един, който е служил на враждебни към Славяните, Християнството и Православието уроди трябва да бъде УНИЩОЖЕН!
    Това е БЪЛГАРИЯ! Ние сме Християни! Ние празнуваме Коледа и ядем свинско месо. И ако това не ти харесва ИДИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ И НЕ МЪРСИ НАШАТА ДЪРЖАВА!
    Това е България. Ние се родеем със славяните и Русия. Ако това не се харесва на някого – вън урода от земите ни!
    кирчовци,кокорчовци, мангали като пеевски и доган, крадли като поптодорова, мухльовци като плевнелиев, уроди, като еврейчеъо паси, мутри като бойко, предатели като магарев – ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

    • Чакането на спасител, без желание сам да направиш нещо, е сигурният път към робството, но все пак веригата на роба, винаги е по-лека от бронята на воина.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *