Потрес! Училищен директор правил секс оргии с учениците си и садо-мазо с непълнолетна

учителХристиянско природоматематическо училище в щата Мисури САЩ е осъдено на глоба от огромната сума от 1 милион долара заради обвинение, че не е успяло да защити учениците си посегателствата на свой служител.

Директорът по телекомуникации Закари Редлаф  е обвинен в многократно сексуално насилие на 16-годишно момиче  от училището  и в организирането на тайни оргии за тийнейджърите, учещи там. Шефовете на школото  в Сейнт Луис били уведомени за сексуалното насилие над децата, но единственото наказание  за Закари било мъмрене. Така те си измили ръцете и го оставили на работа, където мъжът продължил да насилва  тийнейджърите.

Рецлаф е 33-годишен вдовец и има две малки деца.  Той бе арестуван от полицията  миналото лято с обвинение за изнасилване. В продължение на година той малтретирал сексуално ученичка на 16 години над 40 пъти.

Младият вдовец прилагал на девойката всякакви извратени пози и мъчения и дори я въвел  садо-мазото, като я е душил по време на акта, докато тя не припаднела, от което той получавал лудо удоволствие и я уверявал, че и тя е достигнала върха. Момичето от срам ходело с шалче или поло яка, за да крие синините по шията си. Перверзникът организирал  и групови секс партита с  любимата си ученичка и друго девойчета и младежи от училището.

Хлапачката се влюбила в директора и избягала от дома си, за да живее с него. Там обаче установила, че той спи и с още  една ученичка на 17 години.  Родителите на тийнейджърката всячески се опитвали да я изтръгнат от лапите му и се оплакали в полицията.  Свидетели  в съда разкриха,  че колегите на Рецлаф  знаели за неговите оргии, но си мълчали.

16-годишната насилвана ученичка заработвала като бавачка на децата му след кончината на жена му. Тя ходела следобед след занятията да гледа малчуганите, но веднага щом малките заспивали, Рецлаф се мятал върху младото момиче и го открехвал в тайните на секса. То пък се влюбило в него, въпреки мъченията, на които било подлагано в леглото.

Сега той ще лежи в затвора, а училището ще плаща огромна глоба заради опита да потули случая.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *