Полк. Николай Марков: Изборите бяха фалшифицирани! Няма как да си президент с 15 % гласували за теб

В отминалия пореден изборен маратон, аз отново съм откъм губещата страна. Затова, поздравявам всички, които ме победиха – избирателите на „Продължаваме промяната“, Демократична България, Има такъв народ, Възраждане и ДПС. Ще се учудите, че включвам почти всички парламентарно представени партии, но аз не съм учуден, защото зная негласните колониални правила на нещото, което в България се нарича политика, зная също и че изборите бяха от начало до край фалшифицирани.

Хубавата новина за мен е, че всъщност съм победен едва от 30 % от гражданите, имащи право да гласуват и които всъщност представляват само твърдите ядра на изброените горе партии. Само броя на гласоподавателите не могат да фалшифицират с дяволските си машини. Затова, моята „победена“ армия, засега си остава повече от два пъти по-голяма от „победителите“ ни. Предлагам, радостта да бъде много дисциплинирана, защото от тук – нататък повечето от горните субекти ще започнат да се топят и изчезват от псевдополитическата сцена. Задаващият се икономически апокалипсис, нескопосано маскиран от глобалните повелители на капитала като пандемия, ще ги отнесе.

И така. Аз признавам победата на фалшификатите и загубата на всички честни български граждани, все още пълнокръвни, които бойкотираха изборите на Херо. Да, това беше нейна игра, а всички участници в нея са пешки на шахматната дъска. А когато партия или личност се постави в услуга да нужда даржава – трябва да бъде съдена както се съдят чужди шпиони. Времето за това още не е дощло, но пък не е далеч момента, когато ще напълните затворите, нещастни партийни народоизменници.

Полк. Николай Марков

Въобще не ме интересува кой какъв артист може да бъде и докъде си мисли, че ще стигне с шантонерските си маниери, чупки и стойки пред САЩ.

Имаме новина и тя е че 2/3 от българските граждани са израстнали до високосъзнателни същества, неподдаващи се на партийни манипулации и най-важно живи! Благодаря на Бог, че ви има! Благодаря и на тях лично, защото те ще бъдат проверените и доказали се войници в последния бой за Истината, за Духа и за Честта. Те останаха верни на своите български инстинкти и могат да тържествуват, че са болшинството от българския народ – живата невронна мрежа на миналото, настоящето и бъдещето.

Не се страхувайте!

Скоро ще видите труповете на враговете ни да плуват по теченията на най-чистите ни планински потоци. И независимо, че мчерашните избори бяха узаконени, ЗАПОМНЕТЕ МОЛЯ, те не са легитимни! Не може президентът да е легитимен с 15 % легитимна подкрепа на българските граждани! А е точно така.

На най-високият пост в държавата може да бъде легитимен само човек, който е избран с повече от 50% ог имащите право на глас. Затова ви казвам: Румен Радев е фалшив герой, назначен ни от американците като Генерал-губернатор на колонията им България. Той е президент по силата на несправедлив закон, но е нелегитимен по силата на морала и здравия разум!!!

Поздравявам палачите ни, но знайте – всепомитащият ураган на истината предстои да удари. Skandalno.net

полк. Николай Марков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. За гласа на разума у нас хората са винаги глухи и слепи, не само сега, така е било с векове. Не само Марков, така виждат нещата много други хора, да споменем само Вацев, Велизар Енчев,Людмил Георгиев и Томова и АФЕРА. Капанът щракна Господа и много бързо ще се убедим в поредния си кретенизъм.

  2. „Ледът се пропука, господа съдебни заседатели.“Само с едно не съм съгласна – труповете на предателите да плуват в най-чистите ни планински потоци. Марков, поправи това незабавно.На село мърша казват на трупа на вредно животно. В този смисъл мършите на мършите трябва да плуват в мръсния канал.Там им е мястото и моля не ги споменавай повече в едно изречение с чистите ни планински потоци. Даже словесно не цапай потоците.

  3. Не се заблуждавайте, мършата може да се „почисти“ само от мършояди – без тях световната природата е загубена. Това е биологичен кръговрат, който хиляди годи прави така, че природата остава чиста. Остават само костите, които да напомнят на поколенията за мършата. А това, че Голямото Его на един бивш военен е смачкано от неуспеха не е толкова страшно. Все пак при избора за президент, накрая остава само един. Процеса на избор на президент е като в спорта – има числов израз и по-високия резултат печели. Няма нищо драматично в това. Ако перифразираме Стоичков, „който играе резултатно – печели, който не играе – не печели“. Дано скуката и все още „младата“ му възраст с пенсията на тавана, да насочат въпросния военен, със събудила се незнайно по каква „причина“ амбиция, с която иска да ни докаже, че е още годен за строя, го насочат в посока, в която може да бъде „интересен“. Явно е, че в президентската надпревара – не е интересен. Аз не знам, но сигурно има защо. Не обвинявайте избирателя – за неуспеха. Много често, дори хората без образование, които имат равни права при гласуване с всички останали, имат безпогрешна интуиция за правилния избор. Честито на победителите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *