Полк. Макгрегър: Фронтът в Южна Украйна се Разпада!

Отбраната на въоръжените сили на Украйна в южното направление се разпада благодарение на безупречната тактика на руската армия. Това заяви бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в интервю за журналиста Стивън Гарднър.

Фронтът в Южна Украйна се срива, разпада се“, каза офицерът от американската армия, цитиран от РИА Новости.

Според него всеки, който наблюдава случващото се в Украйна, разбира, че съвременните войни вече имат друг характер: бронетехниката, танковете постепенно губят своята роля.

Това, което наистина ще доминира на бойното поле и аз пиша за това от 30 години, е разузнаването, наблюдението и рекогносцировката (ISR), обвързано с артилерийски ударни системи, ракети, конвенционални оръжия. Това е, което преобладава в битките в Украйна, именно този подход нанася големи щети на противника “, каза полковникът.

Поради тази причина изпращането на западни бронирани танкове и машини за пехотата в Украйна без цялостно въздушно прикритие и с огромното превъзходство на Русия в разузнаването и високоточната артилерия ще е чисто самоубийство, каза Макгрегър.

„Ще станем свидетели как 88-те западни танка ще изгорят в битка само за няколко минути“, каза бившият съветник на Пентагона.

Москва използва усъвършенствана тактика с високоточни удари и разкъсване на фронта, така че, за разлика от Киев, на нея не й е необходимо да взема безумни решения и да жертва излишно войнишки животи, за да изпълни задачите на своята Специална операция, заключи Макгрегър.

По-рано министърът на отбраната на Германия Борис Писториус обяви споразумение с няколко европейски страни за съвместни доставки на 20-25 танка Leopard A1 за въоръжените сили на Украйна до лятото и още 100 танка до началото на 2024 г. Берлин планира да достави на Украйна общо 178 танка Leopard от първо поколение и 14 танка Leopard 2 тип A6.

Съединените щати също обявиха изпращането на батальонен комплекс, включващ 31 модерни танка Abrams собствено производство. Белият дом обаче уточни, че доставката на бронираната техника до бойното поле ще отнеме „много месеци“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Ние знаем, че ще ги изпепелите тия сатанински танкове, преди да са стигнали до фронта.
    Чакаме ви да ни измъкнете от ада на сатанистите, братушки!
    Положението ни е плачевно, заложници сме, избиват ни и ни изтребват, до две години ще са ни унищожили- ако не ни спасите. Избиват ни, братушки, само вие може да ни измъкнете.

  2. Реших да ви споделя, че нямам думи да опиша глъчката от лаещи, жадни за власт кучки и кучета(да ми простят животинките- кучета), които явно не знаят къде в историята се намират, но са се нахвърлили върху мършата, останала от родината ми, с цел да изсмучат последната й капка кръв и с цената на всичко да се насадят в “следващото, или по-следващото управление!”
    Тия лайна и лайнарки- мухи- да си събират партакешите и да се измитат от България! Независимо как са си именували и преименували партийките!
    С мен ще ударят на камък!
    Идиоти!
    До последния- без абсолютно никакво изключение- без никакво- сте продажни боклуци и идиоти!

  3. ИДВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТКИ ДЖИДОВЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ПОБЪРЗАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *