Позор! Евроатлантици и агенти на САЩ пуснаха по БНТ Новини на Украински (С ВИДЕО)

Това ни е нагледен пример как национални предатели, по примера на колегите си от Украйна превръщат Родината ни в територия. Да сте чули в друга държава да звучат новини по национална телевизия на друг език освен на официалния? Това е жива подигравка с българския народ. След новините на «майчин език» сега по национална телевизия ще звучат новини на украински? За кого са те, след като 90 % от малцината останали украински туристи/бежанци масово са рускоезични. И защо?

Забраниха излъчването на руски телевизии (напомням скромно, че Русия ни е освободила от 500-годишно османско иго), за да ги заменят с новини на украински по Българската национална телевизия.

За да се подмажат на господарите си от алианса, които готвят страната ни за разрушаване, а народът ни за заколение? За да направят мръсен пиар и да покажат мнима подкрепа към терористичния Киевски режим, който всеки ден извършва военни престъпления срещу мирното население в Донбас, Запорожие и Херсон.

Как е възможно? А знаете ли кое е най-тъжното и страшното в тази история? Това, че тя по един бодящ очите начин ни показва, че България днес не ни принадлежи, че България днес не е на българите, че ние трябва да си я върнем. Да си върнем честта, достойнството, суверенитета. Да изгоним продажната паплач, която обрича многовековната ни история на срам, а действията на тези национални предатели могат въобще да доведат до последствия, когато България просто няма да съществува на картата.

Разбираме ли всички днес каква отговорност носим пред съдбата на България?

Смятам, че тези новини трябва да бъдат свалени от ефир, а който е приел подобно решение – да бъде уволнен.
Също така, това правителство трябва да бъде свалено насила с аткивното съдействие на справедливо гневния български народ. Защото не може още дълго ние, българския народ, да сме на гости в собствената си държава…

https://youtu.be/ff4b_fBnwIs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

34 коментара

  1. Ние вече не сме и на гости в собствената ни държава.
    Изгонени сме от нея. И колкото по-скоро го схванете- може и да имаме капка светлина в тунела! Ако го схванете най-сетне!
    Преди да бъдем окончателно набутани в резервати и избити!

  2. Нарочно го правят, да видят докога ще издържим, а българинът на робство яко държи, и то много дълго!!!

    • ЕК: Страните членки трябва да платят 50 млрд. евро за пенсии и заплати на Украйна

  3. ДЕНКОВ: 6000 ЛЕВА СТАВА ИЗДРЪЖКАТА НА УКРАИНСКИ БЕЖАНЕЦ! НАЦИЯТА ТРЯБВА ДА Е СЪПРИЧАСТНА С ТЯХ!

    ТОВА РЕШИ КАБИНЕТА!

    НАРОДА НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ, А 200 ЛЕВА НА ДЕН СТАВА ИЗДРЪЖКАТА НА ЕДИН БЕЖАНЕЦ! СРАМ И ПОЗОР!

    Източник: suprotiva.eu

    • Все пак господарите на територията , трябва да получават подобаваща лепта от своите роби.
      След като 33 г. робите плащаха по почти 6 милиарда евра да се изхранват цигани, 10-11 на хазарските НПО-та, за да им затриват историята, традициите, крадат децата ……. що да не отпуснат пари за укрите?
      Браво на новите господари на тракия, македония и добруджа, съпротива от местните туземци няма да имат, така че може и по-смело.
      Например при убийството на българин, награда от 50 000 лева за всеки циганин, укронацист, чифут или турчин……

  4. Къде сте бе патриоти, повеждайте народа, това правителство трябва да бъде свалено насила, народния гняв има нужда от събуждане.
    Войната е обявена и ръкавицата е хвърлена, ти си наред народе!

    • Нито има патриоти, нито народ или народен гняв.
      Война ще може да има, след като новите българи овладеят напълно територията си.

      • Що, бе? Що да няма патриоти. Тези, за които ти гласува не се ли драскаха за патриоти. Или то беше само докато влязат в ПАРЛАМА-МЕНТА. Иди сега ги хвани за гушите и ги питай: Ваш’та леля, аз за туй ли ви пратих тук.

      • Аз за които и да съм гласувал нямам оплаквания.
        Да искат обяснения „патриотите“ като теб, които не гласуват а имат претенции. Ходят по протести за мир, ама ако може да не са от партии и против НАТО и ЕС …… и др. подобни най-меко казано безсмислици.

    • Ти от къде знаеш по какви протести ходя и не ходя аз. А колкото до негласувалите като мен – вече сме 60-65% До преди година Преди 2-3 г. Мария Захарова наричаше българите предатели. Днес вече Марчето пее друга песен, няма да се разпростирам защо обърна палчинката, така е изгодно за Русия. Та казва вече Марчето, че предатели са българските политици, но българският народ не ги подкрепя. И именно ние, най-голямата партия в България, както ни наричат много анализатори, даваме повод за такива изявления – че 60% от българския народ не подкрепя тези предатели, които управляват страната. А ти щом си харесваш тези, за които си гласувал и нямаш претенции, радвам се за теб. Само да припомня определението на Айнщайн за лудостта – Да правиш едно нещо сто пъти по един и същ начин и да очакваш различен резултат. Сега да не вземеш да включиш режим „параноя“ и да кажеш,че се отнася за теб. Само цитирам Айнщайн, нищо лично.

      • То анщайн го е писал за такива като теб, които с негласуване променят света….
        Мен въобще не ме ебе на какви протести ходиш, само помня че призоваваше за неделни протести по села и паланки. Точно така се плаши властта, като някой в село тутманиково протестира, особено в почивен ден. И то за хора, които са за НАТО и ЕС ама искат мир. Шизофрения без граници.

  5. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ОБГРАДИМ ПАРЛАМВНТА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ И ДА НЕ ГИ ДОПУСНЕМ ДА ВЛЯЗАТ !
    АКО ОКАЖАТ СЪПРОТИВА ДА МОЛИМ БРАТСКА РУСИЯ ЗА ПОМОЩ !

  6. ДА ГРЪМНЕМ НЯКОЛКО !
    ТЕ СА И СТРАХЛИВИ !
    ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ РАЗБЯГАТ САМИ !

    • Гърми „народа“ само по дивана, ако е ял боб.
      На така нареченият народ му еб@т децата цигани, турци, чифути и всякакви западни „демократи“ и не си мърда пръста, та за некакви си новини ли?
      На народа му закриха всичко и му взеха държавата, и плащат по 2400 лв. на укра + храна и 4звезден хотел, докато той получава 300 лв. на месец и не се мръдна пръста, ама ей сега като скокне ще видим новият „народен“ съд …….. през крив макарон.

  7. Нородният съд наближава. Ще има конфискации, въже и ритнати столчета. Още малко ви остана

  8. Що рипате, бре, против новините на мове. Това е поредната лакмусова хартийка, поредния тест. И този специално тест много лесно се решава и не ни трябват никакви патриоти. Трябва само всеки от нас да бъде патриот и да врътне БНТ-то на „изключено“ в къщи си.Ако народът наистина е против това нещо нека всеки да спре да гледа БНТ и много лесно ще се реши проблема. Има БНТ, има проблем; няма БНТ, няма проблем. Няма да стане, разбира се, но който гледа телевизията, която излъчва новини на украински после да не реве когато му връщат близките от Украйна в малко умряло състояние. От сега казвам, че за такива няма да ми е жал.

    • Такива като теб винаги лесно решават проблема. Щяла да спре да гледа, ама няма да спре да плаща на ЦРУ-кабеларите, които затриват народа с пропаганда…..

      Дори да ви дадат решение се правите на не разбрали и само мрънкате……. като дори не се усещате, че случващото е заради вас.

      Аз не гледам и не плащам тв от 2004 и о чудо още дишам. Не врътвам копчета да не гледам нещо си, а спирам приходите на антибългарите….

      • Абе теб кой те е упълномощил да казваш какво правя аз и какво не правя. Ти баба Ванга ли си. Аз от 20 г не гледам телевизия, нито ефирна, нито кабелна. И между другото мобилния ми телефон си стои в къщи когато излизам, защото аз не съм куче на каишка, макар и цифрова. Но какво си пиша аз тука, ти знаеш всичко за мен – гледам ли телевизия, не гледам ли, ходя ли на протести и на кои. Следващия път ще те питам къде съм била вчера и какво съм правила.

      • Няма нужда да си баба или ванга , достатъчно е до погледни човек какви безсмислици твориш.
        Първо призовава да изключат бнт копчето, а после от къде знаеш какво съм написала , А?

    • Подобните на теб обаче продължавайте да живеете в илюзии, че правите нещо.
      Живейте без партии в партийната наглосаксонска неоколониална система …….

      • Прекратете си договорите с кабеларките и спрете да гледате тв. Аз не гледам от осем години. Спрете да им плащате.
        Понеже сме търпеливи и не реагираме- това е начинът.

  9. В нет- пространството се носят слухове- казвам слухове, защото не мога да потвърдя достоверността им:
    Осрайна де факто е капитулирала и войната ще приключи до няколко месеца. В полза на Русия(естествено).
    Поддръжниците на терористите ще бъдат преследвани и съдени.
    Русите много добре знаят и са наясно, че българският народ ги чака да го освободят.
    Магарев има цел- да изпрати тайно от нас бг войски, за да провокира Русия да нападне България. Русия е наясно какво крои.
    Руснаците са предложили помощ за пострадалите от наводненията- изкуствено причинени от враговете ни.
    А полезните идиоти чакали помощ от палачите ни- наглия и фащ.
    Вие си правете сами изводите- доколко са слухове. Очаквам магарев да се развихри и да причини страшни мизерии през това време. Но няма да има къде да се скрие.

    • Чул те господ и дано така се развие сценария, макар мен леко да ме съмнява, че британоварварите ще напуснат България и ще спрат да крадат и избиват българите.
      По-скоро очаквам, ако видят дебелия да докарат още оръжия и да изпепелят родината ни напълно.

  10. Е, доказахме, че експеримента с ОСРАЙНА се провежда и в България. Фашистка идеология и нацизъм лека полека завладяват и ефир и СМИ. Вече по някои канали се пускат само сериали на хохолите

  11. Русия започва процес по оттегляне от СЗО.
    Путин въвежда задължителна химическа кастрация за ВСИЧКИ педофили.

    Източник: бг преведи

      • Един българин – ЮНАК…
        Двама българи – ЧЕТА…
        Трима българи – ЧЕТА с ПРЕДАТЕЛ…

        От времето на турското „присъствие“ е така,та до ден-днешен…..

  12. украински език не съществува. Това е комбинация между двата езика на държавите владели територията. Комбинация между РУСКИ и Полски език. Така наречените „украинци“ са страхливо племе РОБИ, които подскачат според изискванията на поредния господар.

  13. Мина, защо химическа, бе мила. По – добре стария изпитан метод с двете тухли. А, да и същото за привържениците на детското гей порно, което спряха.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *