ПЕЕВСКИ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ! ВИЖ КОЙ ГО ИЗДИГНА:

Структури на ДПС са номинирали по време на свои събрания депутата Делян Пеевски за президент!

Новината обиколи мълнееносно част от сайтовете, но управляващите се направиха, че не я чуват. И я покриха, защото така им е изгодно.

peevski

Засега е ясно, че господин КОЙ е получил подкрепа от депесари във Варна, Пазарджик, Кюстендил и Смолян. По-късно инициативата им била подета и от други градове.

ДПС не е излязло досега със свое становище дали ще излъчи свой кандидат за президент или само ще подкрепи друга президентска двойка на политическа сила или някой независим кандидат. Въпреки това хората на Доган вече правят конференции по места и се подготвят. Пък и няма случай досега движението да не е излизало със самостоятелна кандидатура на избори!

„Пеевски е много достоен човек, има добри и ценни качества, но го очерниха!“, казал  областният шеф на движението в Кюстендил Емил Венев, цитиран от  haberev.net,  малко преди сайтът да бъде закрит от властите в Турция.

На същото мнение е и Байрам Байрам, който е лидер на младите депесари в Кърджали. Според него Пеевски има всички качества на политик и достойно може да представлява ДПС в надпреварата по овладяване на президентството. Щом стана евродепутат, каква е пречката да бъде и президент, аргументира се Байрам.

Лъсна и друга истина: Активист от ДПС коментирал в кулоарите на парламента, че Пеевски е в състояние да  размаже опонентите си, тъй като  имал скрити компромати срещу повечето от кандидати за президент, а също така разпологал и с една дузина мръсни тайни за партиите, които са ги  предложили. Всички се страхуват от него и не биха посмели да му правят спънки и кални номера. Даже Борисов се плаши да излезе срещу него, тъй като също фигурира с компрометиращи го данни в досиетата на ДПС-олигарха.

peevski_dogan

Депутат от ДПС пък обещал на Пеевски да му осигури 50 хиляди гласа само от Варненско. И добавил, че знае как. А Цецко да не се мисли за единственият, който може да докарва гласове колкото си поиска.

Една доста неочаквана част от българския електорат също била готова да гласува за ДПС-избраника. Това е  агитката на ФК „Левски”. Един от съсобствениците на клуба е личния адвокат на господин КОЙ и има огромно влияние сред ултрасите на клуба.

От сряда тръгна и инициатива във Фейсбук  „Пеевски – президент“.

Само крехката възраст на олигарха била пречка за президентската надпревара.  Според Конституцията кандидатът трябва да има навършени 40 години, а за съжаление синът на Ирена Кръстева е навършил само 36. Това обаче можело да се оправи с гласуване от парламента през есента. А ако нещата се закучат, ДПС имали готова подписка за референдум по въпроса, в която фигурират подписите на 1 милион души.

Новината за кандидатирането на Пеевски за президент предизвика паника във всички партийни централи.

Засега само Доган мълчи и гледа сеир от сарая си. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *