Пеевски проговори: Невинен съм и за КТБ, и за Оръжейните сделки с ДАЕШ! Ето кой се опитва да ме натопи! Виж Тук:

Между многото си бизнес ангажименти и заигравките си с известна фолк певица, Делян Пеевски най-сетне намери време да изреве с пълен глас:

„Невинен съм! Някой се опитва да ме наклепа!“, написа той в отворено писмо до медиите. „Не съм продавал оръжие на ИДИЛ, не съм ходил в Индия, Индокитай, Судан, Катар, Дубай или където и да е другаде и не съм предлагал на когото и да е автомати или снаряди. Нямам нищо общо с военната промишленост. /Хм…/

Срещу мен върви една целенасочена атака, която идва от определен медиен кръг. Няма да стане това, което искат – да очернят името ми. Имам съвсем легален бизнес и който желае, може да го провери. /Ако му стиска б.р./

Всичко това се прави с цел да се измести общественото внимание от скандала с КТБ. Но аз, като депутат и гражданин на тази страна, ще се боря истината за фалита на банката да излезе наяве и ще продължавам да информирам целия български народ“.

А, стига бе!

Сериозно ли?

Излиза, че точно Пеевски се борил за истината за КТБ?!!! Или борбата му е само срещу Цветан Василев?

„Лъжа са твърденията, че премиерът Борисов ме закриля и двамата с него имаме общи дела“, продължава хленча си маститият депутат.

Ама разбира се, че е лъжа! Нашият премиер-Слънце никога, ама абсолютно никога не се занимава с далавери.

Впрочем, Пеевски – също! Е, има една купчина вестници и сайтове, свързани с Пеевски, които от сутрин до вечер хвалят Борисов, но то е просто от любов. Не заради друго. А админите на въпросните сайтове трият всеки негербоугоден коментар. Ама и това е друго. Наричат го: Политика на сайта…

И двете медийни империи (на Прокопиев и Пеевски- б.р.) се бият една с друга по всички политико-икономически мафиотски флангове и направления, но това също е в реда на нещата. Нищо, че хвърчат глави, а набедените в някоя конспирация получават инфаркт от изненада и обида.

Но нека приемем истината:

Пеевски е невинен!

Пеевски е чист като момина сълза!

А ние от Skandalno.net имаме само няколко дребни въпроса: Защо депутатът, който се вясва в парламента само за да се закълне, ходи с многолюдна охрана и то държавна?

Защо плащаме за горили?

Кой невинен го заплашват с убийство и защо?

Ние нямаме обяснение.

А отговор на подобни въпроси няма да ви дадат нито Пеевски, нито прокуратурата!

И знаете ли защо?

Защото в колониите е така! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *