Парадът на Победата в Москва! (С ВИДЕО)

В Русия днес се отбелязва 76-годишнината от победата на Съветския съюз над хитлеристка Германия във Великата отечествена война. Кулминацията на тържествата е военният парад на Червения площад в Москва. По традиция парадът на победата започна точно в 10 ч. московско (10 ч. българско време)

Под звуците на песента „Свещена война“ на композитора Александър Александров на площада бяха изнесени националният флаг на Русия и знамето на победата.

Министърът на отбраната Сергей Шойгу прие парада от командващия на сухопътните войски генерал Олег Салюков, след което докладва на президента и върховен главнокомандващ Владимир Путин.

След речта на държавния глава и минута мълчание в памет на загиналите във войната през Червения площад в тържествен марш преминаха 12 500 военнослужещи и 190 единици военна техника.

Виж На Живо от Червения площад в Москва традиционният парад по случай Деня на победата над нацистка Германия. След края на събитието, Видеото може да се Гледа на Запис:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Според джендърите това било ден на Европа.Без победата на Русия няма европа

    • Джендърите са сбъркани, и като такива са се объркали за тази дата. 09.05. Е ДЕН НА ПОБЕДАТА! С ДНЕМ ПОБЕДЬI!

  2. Джендъри т.е.грешка на природата. Те обаче нямат вина за това. Виновни са онези политически джендъри,които на гърба на тези нещастни хора печелят политически дивиденти. Целта е да бъде разделено обществото на “ За“ и “ Против“ обратните или както там им измислиха „Джендъри“.

  3. Видяхте ли как определи участието на Русия в тази отечествена война с милиони жертви нашия най-умен президент Радев. Той нарече всички участници ОНЕЗИ, с което надмина и Роско Плевналиев. Такова непризнаване на историческите истини, в които Русия даде милиони жертви военни и цивилни, под подлото очакване и хихикане на Англия и Щатите, след масовото участие на европейци в този поход е чудовищно. Не е ли това потвърждение на Радев за неговата вярност към „партньорите“, не е ли това поредното предателство на националните интереси, този път наистина ИСТОРИЧЕСКО, щото след него България и българите могат и да изчезнат. Кой знае с какво ще заслуши Турция затварянето на очите на нашите стратегически партньори, Бога ми, след като сме приели тяхните атлантически ценности.

  4. Планът, заработи ли рублите? А знаеш ли къде и кога е първият Парад на победата?

  5. Трябва да се кръстиш „Лъжата“. Ти си жалък герберастки трол и джендър -активист.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *