Отиде си Борис Гуджунов

Борис ГуджуновИзвестният български естраден певец Борис Гуджунов почина.

Нещо умира в душата, когато скъп приятел си отиде… Борето Гуджунов си отиде.. Тези тежки думи  написа в неделя сутринта на страницата си във Фейсбук колежката му – естрадната легенда Йорданка Христова. Тя първа разпространи  печалната новина. Именно Данчево Христова  организира концерт миналата година, за да събере средства за Борето,. Певицата през цялото време помагаше на колегата си, като му носеше храна и лекарства.

 „В болница съм. Не мога да дишам. Умирам. Молете се да се оправя“, – това пък  са едни от последните думи, които певецът каза на журналисти, които преди седмица се свързаха с него.

Пред броени дни той отново бе приет по в болница в тежко състояние, а по-късно изписан, защото клиничната пътека свърши. Певецът е починал вкъщи, където го освободили за домашно лечение.

Болестите и неразбирането на обществото го съсипаха, коментират най-близките на певеца. Той живееше с минимална пенсия, с която можеше да си купи само лекарствата и не му оставаха пари дори за кофичка мляко на ден. Министърът на културата Вежди Рашидов обеща да реши въпроса с пенсията му и от над година още го решава.

Мир на праха на Борис Гуджунов!  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *