Анелия строи палат в Драгалевци

Анелия голямаФолкпевицата Анелия ще живее в палат.

Тя лично контролира довършителните работи по своя доста скъп огромен дом в квартал „Драгалевци“  и ако всичко върви по план, в началото на есента ще може  да се нанесе в него и да стане съседка на богаташите.

Певицата е нон стоп на участия, но е организирала нещата тека, че става най-късно по обед, след което яхва колата и тръгва към квартала на паралиите, за да надзирава строежа лично.

През последните месеци  по незнайни причини работата по обекта бе замразена, но отскоро  всякакви майстори – шпакловачи, жичкаджии и фаянсаджии, ежедневно атакували сградата и я огласяли с чукове и различни инстументи.

Анелия вече се е спазарила с фирма, която да направи изцяло интериорния проект на дома й, като доста от детайлите  в обзавеждането  били по нейна идея.

Певицата печели много пари, а зад гърба й неотлъчно стои и Коко Динев и я подкрепя финансово въпреки съскането на Емилия. Освен това поотрасналата й дъщеря Ивон вече има собствени капризи и държала да има цял етаж, в който да посреща гостите си.

Скоро се разнесе слух, че певицата притежава в София имоти за над 2 милиона лева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *