Огромната измама на ВИП Брадър лъсна! Ето какво е правил Тото, за да спечели!

ВИП Брадър не само беше нагласен, но и остави зрителите с горчив привкус в устата.

През цялото време всички изпитваха нещо като де жавю. Като предизвестена битка с победител и статисти.

Продуцентите са имали за цел да оставят рапъра до финал, тъй като печелили най-много смс-и от неговите невръстни фенове. Те пък от своя страна са изпразнили джобовете на родителите си да гласуват за любимеца си. Но за победител готвили или него, или Маргарита Хранова, а в краен случай Мегз, която би могла да осигури после тлъсти реклами за телевизията. Но накрая сипещите се в касичката им смс-и надделели над предварителните планове и оставили един от набелязаните фаворити да спечели.

Тото бе изкаран бъдещето на България. Смирено момче, симпатично, борбено.

Но зад фасадата бе скрит един пресметлив човек, който влезе за нисък хонорар, но спечели не само титлата, но и осигури бъдещето си за години напред.

За зрителите остана пълна тайна, че той излиза вечер на участия и се среща с приятелите си. И не само това!  Вчера Мегз публикува видео в социалната мрежа, което доказва, че рапърът не само излизал, но и непрекъснато се виждал с майка си и гаджето си, които диктували поведението му вътре.

Ненапразно на екрана видяхме човек с много лица. Един апатичен и спящ по диваните. Един внезапно появил се кавалер, който направи завера с мъжете да защитават жените от словесните атаки на шеф Петров. Един внезапно агресирал младеж, който ни в клин, ни в ръкав се хвърли на бой с шеф Петров, който уж обиждал майка му.  А шефът имаше много грехове, но точно това не каза и агресията беше незаслужена и безсмислена.

Внезапно в лицето на хитрия рапър се появи и поетична душа, която взе да реди пред камерата монолози за смисъла на живота, за детето в него, за честта, за достойнството – цели философски трактати.

Видяхме и изпечен артист, който уж искаше да си ходи, но внезапно го осени идеята да остане и да спечели заради Лъчо от групата.

Толкова непоследователно поведение хвърли всички в размисъл – кой е истинският Йонислав – смиреното, нариващо се с алкохол момченце, свалячът на Мегз и Ваня Щерева, агресиращият мачо, или големият философ, ръсещ мъдрости за живота.

Оказа се, че той и амбициозната му майка са наели даже психолог, който да изгради поведението му в Къщата. При всяко излизане, той е получавал инструкции, а всяка събота на срещите с мама и гаджето точни съвети какво да прави, за да впечатли феновете си и заблудените зрители.

Стигна се дотам, че дори преметна Брадъра с поведението си. Първия месец сякаш не съществуваше, а втория се активизира всеки ден с различна маска.

Като капак така се вживя в ролята си, че вместо да се зарадва като нормален човек от победата, той тръгна да говори на празните легла и да държи речи на отдавна напусналите ги съквартиранти. Метод от нежната агресия, както я наричат психолозите.

Победата му остави доста зрители като попарени.

При толкова безлични випове в къщата, беше логично да спечели единственият истински вип – Маргарита Хранова.

Но Тото е новият модел, по който ще върви България.

Горката България!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *