Обрат: ПУСНАХА ТОРИНОТО! Не бил виновен за Отвличането на Адриан Златков!

Арестуваните за отвличането на милионерския син Адриан Златков са освободени под парична гаранция. Съдът стигнал до извода, че събраните доказателства не са достатъчни, за да ги остави зад решетките.
Ивайло Борисов – Ториното и още трима души от родния ъндърграунд, сред които и жена на име Здравка Стефанова, бяха арестувани преди десет дни по обвинение в отвличането на Адриан Златков – син на известния бизнесмен Тони Златков.

Адриан Златков прекара 10 дни в плен и беше освободен срещу 700 000 лева

Припомняме, че веднага след ареста на Ториното, бащата на жертвата изрази недоумение, че именно Ивайло Борисов е задържан за отвличането на сина му миналия август. Тони Златков коментира, че през годините Ториното на няколко пъти е посещавал салона му за луксозни коли, да си търси автомобил. За свободата на наследника си, бизнесменът плати на похитителите 700 000 лева.

Съдът днес разгледа мярката на Ториното и останалите трима арестанти. Според съдебното решение, събраните доказателства срещу Ивайло Борисов били само косвени. Други двама от обвинените за отвличането пък по това време били в Сърбия и нямало как да бъдат пряко свързани с престъплението.

Така че, срещу сумата от 10 000 лева, Ивайло Борисов- Ториното, Здравка Стефанова и ъндърграунд познайника Георги Джамбазов, излязоха на свобода. Четвъртият арестуван – Мартин Марков също е освободен, но срещу 5 000 лева.

Ивайло Борисов- Ториното и останалите арестанти бяха освободени срещу гаранция

Ивайло Борисов – Ториното е сочен за дясна ръка на Златомир Иванов – Баретата и двамата бяха подсъдими по обвинение, че са част от престъпна група за разпространение на наркотици. След ареста на Ториното за отвличането на Адриан Златков, Баретата дори даде няколко интервюта за медиите, за да защити авера си.

Важно е да се отбележи, че арестът на Ториното съвпада с ескалацията на корупционните скандали, свързани с ГЕРБ, както и с острата критика от страна на Германия, а също и от ЕК към Бойко Борисов, за липса на борба с корупцията и ескалация на престъпността у нас. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *