Новото гадже на Милянкова осинови децата на Чолата

ИренаНовото гадже на Ирена Милянкова буквално е осиновил четирите й деца.

Никола обича малчуганите като свои и не им отказва нищо. В момента им е платил скъпа ваканция в Гърция, която ще продължи до началото на учебната година. Хлапетата са в специално наета вила на брега на морето, а за тях се грижи опитна гледачка, която едновременно е и добра готвачка.

Откакто се влюби в Никола, животът на Ирена коренно се промени. Тя беше изпаднала в немилост, след като съпругът й Росен Чолов бе арестуван за склоняване към проституция и сводничество. От ареста той нямаше как да я издържа и понякога малките нямаха и какво да ядат. Ирена започна да се хваща на работа където може и за колкото пари може, само и само да не остава трапезата им празна.

В началото тя подкрепяше мъжа си и смяташе, че е невинен, но когато се започна с доказателствата за вината му, подаде молба за развод и го напусна по бързата процедура.

Росен продължава да й изпраща ту любовни писма, ту заплахи, че го е оставила и е тръгнала с друг мъж. Сега ревнува и от това, че другият отглежда децата му като свои и ги откъсва от него, разказват близки до бившето семейство. Чолата люто се заканил, че ще отмъсти на съперника си и на невярната си жена, но иззад решетките не може да стори нищо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *