Нинова към ДПС: Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството му пада до седмица!

Г-н Карадайъ, през 2014 г. вашата партия ДПС съвсем умишлено бутна правителството на Орешарски, за да върне на власт Борисов. И той все още управлява единствено благодарение на вашата задкулисна подкрепа“. Днес Валери Симеонов бе избран за зам.-председател на Народното събрание. И първата ви работа беше грубо и недопустимо да нападнете БСП, че в съдружие с ГЕРБ, сме “олицетворявали това недоразумение в политиката.“ По-кротко, г-н Карадайъ! БСП няма да е заложник във вашата тристранна коалиция – ГЕРБ, ОП, ДПС“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по повод днешното изказване на Мустафа Карадайь за избора на нов зам.-председател на Народното събрание, в което той нападна и Столетницата.

„Едните управляват официално с ГЕРБ, другите го правите задкулисно. На единия ден Борисов подхвърля нещо на Патриотите, на другия – раздава с широки шепи на ДПС… и всички вкупом го крепите, както ярко пролича и на последните избори“, каза още Корнелия Нинова. Тя призова партиите да си се разберат помежду си в рамките на тясната си задкулисна коалиционна завера и да не прехвърлят семейните си раздори на БСП. „Не посягайте на авторитета на Българската социалистическа партия. Мина времето, когато можехте да го правите с мълчаливото съгласие на ръководството й. И нека да е ясно – ние сме в опозиция, а вие, всички останали, сте в управлението“, добави Нинова.

Нинова в остър сблъсък с Карадайъ

„Господа от ДПС, казвате, че границата на търпимост е прекрачена. Покажете го. Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството му до седмица ще падне. Твърдите, че за ГЕРБ да задържат властта било по-важно от стабилността и сигурността на държавата. Задържането на ГЕРБ във властта вече 10-та година се дължи на вас. Ако стабилността и сигурността на България за ДПС действително са толкова важни, колкото твърдите, г-н Карадайъ, тогава го покажете с действия, а не с голи приказки“, завърши Корнелия Нинова. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. ТОЧНО И РАВИЛНО ИЗКАЗВАНЕ.ФЕСОВЕТЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КОИ Е НА ВЛАСТ ЩОМ ИМ ПОДХВЪЛЯТ ПО НЕЩИЧКО А ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПОДХВЪРЛИЯНЕ А НАПРАВО ЗА ГРАБЕНЕ НО ТЪПУНГЕРА ОТ БАНКИЯ.МИЛО И ДРАГО ЩЕ ДАДЕ НО ВЛАСТА НЯМА ДА ЗДАДЕ.

  2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЛАВА БСП ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ОСТАНА ВИНАГИ С НАРОДА ДА ЖИВЕЕ БСП ЗА ДА Е ЖИВА БЪЛГАРИЯ

  3. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ИЦВЕТАНОВ ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ

  4. Адмирации за това изказване на Корнелия, но и на нея не й вярвам! Ако искрено мисли за България, досега да ни е извела по площадите и улиците. Народът не спи, а чака някой да го поведе, за да покаже недоволството и силата си! Без организация и сериозен водач, каузата е загубена.

    • С тези „немци в тил“ и малкият заложник зад океана, трудно се става вожд на революция. БСП е сянката, която не дава на левите идеи да пораснат. Тя самата вече не се развива, но е като орех в градината.

      • Така е, докато сме заложници, ще потъваме все повече. Опасявам се, че мнозинството няма представа що е това „леви идеи“ или ги отъждествява с БСП, без да осъзнава, че случайниците във властта са бившата Живкова номенклатура, угоена по неговото време.

  5. ДПС е партия, която трябва да се регистрира по търговският закон, а не по закона за политическите партии. Всичките им действия могат да се опишат с една дума – сделка, а партньорите им с друга дума – тъпаци. За съжаление малко партии не са правили компромис, да се гушкат с тях сладострастно.

  6. Това няма да стане защото ГЕРБ (Грабим Европа Рушим България) , ДПС и така наречените Обединени ПАТРИОТИ – Национален Фронт за Спасение на Бойко (НФСБ) ВМРО Шкембе Войвода са заедно, навързани като свински черва..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *