Никол Станкулова намерила истинската любов

Никол и ДесиВ Нова телевизия го закъсаха откъм гости и в предаването  „Комбина“ започнаха да канят колежките си на горещия стол.

Така двете синоптички Никол Станкулова и Деси Банова се оказаха събеседници по неволя. Докато запълваха дупката в ефир, Деси отрече двете с колежката си да са в конфликт, както пишеше в някои медии. Няма лошо да има състезателна нотка между нас. Всяка  трябва да се стреми да се развива по свой начин, но това е благородна конкуренция, а не конфликт.

 „И двете си имаме много странични ангажименти, но ги съвместяваме с работата и се разбираме страшно добре, много отзивчиви сме една към друга, когато трябва се сменяме и това не наврежда на рубриката“, допълни тя.

Никол пък се обяви за човекът – гаф. Все така се наслагват обстоятелствата при мен, че  винаги нещо може да се обърка, пък и се случва често. Но смело вървя напред и не се тръшкам от гафовете. Даже направих собствена рубрика,  в която да изразявам идеите си и да правя нещо различно, което отдавна ми се искаше да го сторя.

Припомняме, че Никол бе ко водещ на няколко риалити формата и непрекъснато се стреми към развитие в кариерата си, а мечтата й е да бъде водещ.

За любовта бе категорична, че е намерила човека до себе си, но не спомена, че това е синът на милионера Цеко Минев.

Деси  Банова пък се похвали, че на конференция на ООН за времето до нея стоял самият Леонардо ди Каприо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *