Ванга заръчала на Лили Иванова никога да не пее на малки места

Лили голяма1Лили Иванова има едно твърдо изискване, което винаги спазва.

Когато  прави концерт в което и да било  място- залата непременно трябва да е голяма. Критерият бил да събира не по-малко от  2000 човека. Това не било приумица на примата, а заръка от  Ванга, която преди години й казала: Да не съм те чула някога да пееш по малки места, само големи заслужават да чуят твоя глас.

Това  сподели естрадната звезда в свое интервю за БНТ Спазвам заръките на пророчицата, защото я чувствах много близка и тя много познаваше, начерта цялото ми бъдеще.

Лили допълни,че последното и турне в Лондон, в зала Трокси също било спазено правилото за най-малко 2000 места. Дори когато пее на частни партита, тя предварително оглежда големината на помещението, а ако няма достатъчно кубатура, си я представя.  „При всеки концерт откакто се помня, при първата песен се вълнувам. Сякаш излизам за пръв път и имам сценична треска. Това се повтаря с години. Никой не знае, но аз внимателно следя реакцията на хората реакцията. Тя  се отразява веднага на мен самата – действа на гласа ми и настроението. Чуя ли първите аплодисменти и си отдъхвам. Значи с публиката сме се сляли. Все пак не съм някаква безчувствена певица, която си изпява песните и си отива. Аз живея с тях“, обясни Иванова.

Никога не почивам. Ако нямам концерти и ангажименти, работя върху песните си, усъвършенствам ги, мисля за нови проекти, преценям предложения. Всеки човек работи. Защо ме питате трудно ли ми е. На всеки му е. На тези на нивата им е още по-трудно, но работят и не се отказват , защото всеки е създаден да работи, каза още примата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *