Шок! Лили Иванова и Анелия имат запор върху имотите

Лили интервюФолкпевицата  Анелия и Лили Иванова имат сложени  възбрани върху част от имотите си, съобщиха сензационно медии след  справка в имотния регистър.

Анелия има  възбраната от 23 февруари 2015-а да разполага с  жилището си в Симеоново  и да извършва каквито и да било действие с него. Най-вероятно имотът е ипотекиран, изтеглен е заем за новото й баровско жилище, което строи в момента и вноските не се плащат. Затова и банката е сложила запор върху него.

Многоимотната Анелия обаче сигурно ще оправи нещата, но една след като се нанесе в новата си перла и я обзаведе по последен писък на модата. Или пък като намери някой спонсор да оправи бъркотията. 

Лили Иванова пък е получила възбрана преди година за имот в местността Кръстова вада на ул. „Емилиян Станев”.  Дали не си е платила данъците, или имотът е спорен и има няколко наследници, никой не знае. Това не е апартаментът й на „Оборище“, нито този във Варна.

В нотариалните си актове и  двете певици попадат  в графата „Длъжник”,  затова не могат да се разпореждат с имотите си. Любопитно е, че две от най-богатите ни изпълнителки не могат да насмогнат на имотите си имат задължения към банки, роднини, или държавата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *