Жана Бергендорф си прибра бойното гаджето обратно. Обичала го

Жана бравоЖана Бергендорф не издържа на напрежението и силните чувства и отново прибра в дома си  голия танцьор Леандър.

След лудия скандал, който се разрази само преди седмица и в който двамата  си разменяха шамари и шутове, като ММА бойци на тепиха, хората си помислиха, че между тях всичко е свършено.

Не искам да го виждам, каза разплаканата Жана пред телевизионния екран, той е едно голямо разочарование. Не вярвах, че ще постъпи така с мен и ще ме нападне в собствения ми дома, изохка отчаяно певицата.

След седмица размисъл обаче, тя решила, че не може да живее без него, че много го обича и тихом мълком си го взела обратно. Певицата признала пред приятелки, че все още била лудо влюбена във фаталния танцьор, който е показвал задните си части на половин България. И е известен разбивач на женски сърце, пристрастен към марихуаната.

Магърдич Халваджиян заяви пък, че заради случилото се със  Жана Бергендорф, отсега  нататък тя ще бъде канена на участия непрекъснато, защото подобни скандали действали на публиката като допинг. Те непрекъснато искали да виждат лошите герои и даже им се възхищавали.

На истинските звезди им се случват такива неща. Прекалено драматично се гледа на тях в медиите и всъщност лошата случка се превръща в реклама, обясни той.

Халваджиян, който  е продуцент на  „Х фактор“, се чувства като откривател на Жана, а нейната кариера наистина тръгна точно от неговия първи сезон, в който тя стана победителка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *