Николета изпадна в откровение за мъжкия полов орган

Николета голНиколета, която се мисли за  най-желаните жени у нас, често е обвинявана , че е меркантилна.

Всъщност това не са само обвинения, а и заключения от цялото й поведение. Най-новият и опит да цъфне в центъра на общественото внимание е, да започне да води  нейната лична рубрика в интернет сайт и да  отговаря на въпроси на фенове. Нещо, които стотици известни личности у нас не го правят, защото считат, че не са достатъчно известни и няма полза да сипят съвети към хората, които ги харесват.

Но Николета не е от тях. Тя се чувства длъжна да каже мнението си по всички въпроси, без значение дали някой се интересува от него. Преобладаващи са питания от девойчета как поддържа  визията си, а мъж се осмелява да я запита какъв е критерият й за идеалната половинка до нея. Тук вече Николета е в стихията си.

„В днешно време половият орган не е критерий, а отношението на мъжа към жената и към света /?!/. Така се промениха сега взаимоотношенията, че ние жените сме поели нацяло мъжката роля. Нямам изграден  физически критерий, а просто държа на действия, които да доказват мъжественост“, пише Николета, без да изяснява в какво се състои тази мъжественост – в дебел портфейл, или палави действия в леглото.

На въпрос дали красотата е нейна фикс идея, тя категорично отрече.

„Красотата е фактор, обаче  не е всичко в живота. Определено се стремя да изглеждам всеки ден безупречно, но това не ми в никакъв случай най-голямата цел в живота.  Бог вече ме е дарил с Никол – тя е моят въздух и смисълът на живота ми.“

„То бива човек да е лицемерен, ама това вече не се издържа!“, „Каква мъжка роля е поела тя, когато мъжете са поели ролата да й дават пори?“, „Това новата Кобилкина ли е?“ са част от коментарите, обаче не в блога на Лозанова, защото подобни неудобни въпроси  там старателно се трият, твърдят анти фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *